Életmód

És Neked melyik a nyerő?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már annyit bosszankodtam hülyeségeken. Például azon, hogy nekem valami hogy nem jutott eszembe hamarabb - mások előtt -, amikor annyira kézenfekvő és egyszerű ötletnek tűnik?!

Ettől talán csak egy idegesítőbb van, amikor megálmodok valamit, aztán valaki megvalósítja. Na, most is ez történt. Én sokkal hamarabb kitaláltam, erre tessék: a Libresse meg megcsinálta! Mentségükre szolgáljon, hogy jobb lett, mint gondoltam.

Valaki megint elhappolt előlem egy jó ötletet. Fejlesztenem kell magamban a képességet, hogy higgyek ezekben a korszakalkotó elképzelésekben. Egy biztos, a praktikus és dizájnos betéttartó feltalálója már nem én leszek!

Eddig is Libresse betétet használtam, és ezután is ezt fogok. Megszoktam, hogy sosem hagy cserben, megbízhatok benne. Egy gondom azonban mindig is volt, hogy hogyan tároljam, hogyan használjam, hogy ne legyen feltűnő és ciki.

Én is mindig kiszúrom, ha egy osztálytársam nyakig a táskájába merül, aztán valamit szöszmötölve a zsebébe rejt, majd sietve a mosdó felé veszi az irányt. Gondolom, én is hasonlóan szánalmas látványt nyújtok, amikor próbálom a vizslató tekintetek elől a mosdóba csempészni a betétet és magamat.

Sokszor gondoltam már rá, hogy be kellene szerezni valamilyen praktikus kis tárolófélét, amely nem túl nagy, nem túl kicsi, nem túl feltűnő, de ha észreveszik, akkor sem kellemetlen.
Épp ezért örültem nagyon, amikor legutóbbi vásárlásom során a kedvenc drogériámban a Libresse mellé csomagolva megláttam a kis lilás-feketés-ezüstös dobozkát.

 

Pont akkora, amekkorának lennie kell, egy centivel sem nagyobb, de a betét kényelmesen elfér benne, ráadásul nagyon jól néz ki. Már ki is próbáltam, és tényleg szuper! Elfér a táskám belső zsebében, de a farmeremben is. Ha elöl marad, akkor is mit látnak? Maximum egy trendi kis kiegészítőt, amelyet egyébként bármi másra is használhatnék. De nem akarok. Ez így pont jó!

Anya általában le szokott tolni ilyenkor, hogy megint fölösleges hülyeségeket viszek haza, és felelőtlenül költöm a zsebpénzemet. De most elmaradt a hegyi beszéd. Egyrészt, mert a higiéniát ő is fontosnak tartja, és nem díjazza a táskáimba bedobált betétek látványát, másrészt ez egy olyan exkluzív, limitált Libresse ajándék, amelyhez most egy hónapig bárki ingyen hozzájuthat, ha megvásárolja a betétet.

Szóval ha neked is kell egy limitált szériás trendi Libresse „tartóka”, semmi mást nem kell tenned, mint időben beszerezned a havi Libresse csomagodat, aztán kiválasztani a szériából a te egyéniségedhez legjobban passzolót.
Nekem igazság szerint mind a négy tetszett. Gondolkodtam a púderszínű virágoson, aztán tetszett a kék stilizált hullámos is, meg a szintén kék növénymotívum is, de a befutó az ezüstös lett. És Neked melyik a nyerő?

www.libresse.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top