Életmód

Rubint Réka: Titkom a pozitív életszemlélet

Családanya, elismert aerobiktréner, üzletasszony. Mindehhez még maximalista is, de ahogy mondja, belefáradt már abba, hogy bebizonyítsa: nem olyan, amilyennek a bulvársajtó mutatja. Optimizmusának köszönheti, hogy minden sérelem után talpra állt. Erről és még sok minden másról mesél most nekünk.

Egy kávézóban találkozunk, Réka egy hatalmas ajándékkosárral épp egy lábszépségverseny díjátadójáról jön. Ő lett a győztes, aminek őszintén örül, mert mint mondja, még sosem nyert semmit.

– Lecserélted a telefonszámodat. Vissza szeretnél vonulni a nyilvánosság elől?

– Elegem lett a bulvárlapokból, abból, hogy mindegy, mit mondok, teljesen más jelenik meg. Nem tartották tiszteletben a magánéletemet, azt, hogy az öt óra utáni időszak csak a családomé. Nemegyszer vasárnap este is csörgött a telefonom. A média legtöbbször nem azt a Rubint Rékát mutatja, aki valójában vagyok. Elég volt ebből.

– Milyen a valódi Rubint Réka?

– Maximalista, aki igyekszik százszázalékos anya, feleség, edző és nem utolsósorban nő lenni. Tipikus Rák jegyű vagyok, kissé labilis a kedélyállapotom, néha kiborulok. Fontos számomra az érzelmi töltés, a folyamatos megerősítés. Régebben hajlamos voltam önmagamat háttérbe szorítva másokat előtérbe helyezni. De egy idő után rájöttem: hoppá, hol is vagyok én? Ma már tudom, a legfontosabb az, hogy önmagammal harmóniában legyek, mert csak így lehet a környezetemben is minden rendben. Beszélni könnyű erről, megvalósítani már kevésbé.

– Gondolom, nem lehet egyszerű ennyi szerepnek megfelelni…

– Nagyon nehéz. Van, hogy úgy érzem, nem vagyok elég jó anya. Sosem gondoltam, hogy ekkora felelősség gyereket nevelni. Évek óta eljárok egy légzésterapeutához. Megdöbbentő, hogy az ott feltárt problémák jó része a gyerekkoromból vagy akár a magzati létemből eredeztethető! Egy-egy elfojtott érzést, fel nem oldott konfliktust éveken át cipelünk. Ijesztő belegondolni, hogy szinte teljes mértékben rajtam múlik, hogy a gyermekeimből milyen felnőtt válik.

– Sokan azt gondolják rólad, hogy egész nap edzel, míg a gyerekeidre bébiszitter vigyáz.

– Nem a dadáknak szültem, én akarom megélni a gyerekeimmel a nagy pillanatokat. Hetente három-négy alkalommal súlyzózom, kétszer pedig futok, öt vagy tíz kilométert. Ehhez képest korábban napi hat-hét aerobikórám is volt… A testemben rejlik a hitelességem, ezért fontos, hogy odafigyeljek rá.

                                               Zsírégető tippek Rubint Rékától – VIDEÓ! »

– A szilikonkeblek miatt is sok támadás ért…

– Számomra óriási stresszt okozott, hogy nagyon kicsi volt a mellem, ezért akartam a műtétet. Jobban érzem magam így, hogy a saját összekuporgatott pénzemen változhattam át, nem pedig a Norbién.

– Mennyire sikerül összeegyeztetned az anyaságot és a munkádat?

– Szeretnék jó anya lenni, de a munkámban sem szeretnék lemaradni semmiről. Larát egészen kicsi kora óta viszem magammal mindenhová, csak a kis Norbi születése előtt adtam bölcsődébe, azért, hogy megtanulja: nem csak rá irányul a figyelem. Szerintem nem szabad, hogy egy szülő a gyermekei rabjává váljon, és mindent a kicsik kénye-kedve szerint tegyen. Sok párkapcsolat megy rá erre. Mi például Norbival minden hónapban kettesben töltünk egy hosszú hétvégét, ilyenkor csak egymásra figyelünk. A gyerekeknek is jobb így, hiszen vasárnap estére szinte kicserélődünk. Amúgy pedig ugyanolyan anyuka vagyok, mint bárki más. Reggel hétkor kezdődik a napom, az országszerte nyíló szépségszalonok, az új ruhakollekcióm és a hamarosan megjelenő DVD ellátnak tennivalóval. Délután négytől a gyerekeké vagyok, jó időben sokat vagyunk a természetben, szeretünk lovagolni is. Lara ritmikus sportgimnasztikára jár, hetente kétszer úszik, de van, amikor eljön velem futni is. A kisfiam kedvenc elfoglaltsága egyelőre a rosszalkodás. Amúgy tiszta apja, mindig bohóckodik, állandóan mosolyog.


Az interjú teljes szövegét a Wellness magazin áprilisi számában olvashatod el!
Most minden laphoz méregtelenítő füzetet adunk ajándékba! Ebből megismerheted a leghatékonyabb tisztítókúrákat, valamint a méregtelenítést elősegítő jógagyakorlatokat és biotermékeket. Keresd az újságárusoknál!


Ajánló:

WellnessCafe »

Lap.hu:
Wellness.lap.hu
Rubint Réka.lap.hu
Fitnesz.lap.hu

Kapcsolódó cikeink:
Rubint Rékával kávéztunk »
A Sztárfórum vendége volt Rubint Réka »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top