Életmód

A szépítő alvás nem álom többé!

Napjaink túlhajszolt életritmusa és a vele járó stressz miatt este nehezen alszunk el, forgolódunk, nemegyszer felébredünk - reggel pedig úgy érezzük, mintha éjjel még jobban kifacsartak volna minket.

Ahhoz, hogy mindig a legjobb formánkat hozzuk, szükségünk van a napi nyolcórás alvásra. Alvás közben szervezetünk regenerálódik, testileg és szellemileg is feltöltődünk, és másnap derűsebben nézünk az új kihívások elé. Sokunknak azonban épp a pihentető alvás jelenti a legnagyobb kihívást.

Felmérések szerint az európai nők 80%-a számára okoz különböző alvászavarokat a stressz, 67%‑uk állítja, hogy a javasolt 8 óra alvás elmulasztása időnként tovább fokozza stresszérzetüket, nyúzottnak, kimerültnek érzik magukat.*

 

De hogyan gyűrhetjük le a nappalok gondjait, hogy éjszakáinkat valóban a pihentető alvás szolgálatába tudjuk állítani?

A Johnson’s azért alkotta meg Dreamy Skin termékcsaládját, hogy ebben segítségünkre legyen. A Dreamy Skin tusfürdő- és testápolótermékek holdvirág- és vaníliaaromák egyedülálló keverékével hozzásegíthetnek a pihentető alváshoz, vitaminokkal és hidratálókkal dúsított összetételük pedig segíti a bőr táplálását.

Mindenki tudja, hogy egy hosszú nap után semmi sem esik jobban, mint egy jó meleg fürdő, zuhany.

Zárjuk hát ki a világot egy röpke fél órára, és ne gondoljunk a holnap új próbatételeire! Engedjük át magunkat a Dreamy Skin tusfürdők – vagy a nagyon száraz bőrűek számára ajánlott extracare krémtusfürdő – és testápolók nyugtató hatásának, és ébredjünk álomszép bőrrel minden reggel.

 

* Forrás: a Johnson & Johnson tanulmánya alapján: 3 hét – 65 téma – 2006. július.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top