Életmód

A kolosztrum – a világ legnépszerűbb étrend-kiegészítője

Ismerd meg a várva várt kolosztrumot, amelyet az Amerikai Egyesült Államokban és Nyugat-Európában a legkeresettebb étrend-kiegészítők között tartanak számon, idén már a magyar gyógyszertárak és szaküzletek polcain is megtalálhatjuk. Az Ekolostrum kiváló minőségű, valódi kolosztrum, amely rendkívül gazdag antitestekben és más életfontosságú alkotóelemekben. Az Ekolostrum kapszula lényegében por alakú kolosztrum-koncentrátum.

Mi a kolosztrum!

A kolosztrum, más néven előtej, az első táplálék, amelyet a szülés után minden anya (emlős) szervezete termel. Összetételében jelentősen gazdagabb a tejnél. A házi tehenek kolosztruma az antitestek, növekedési faktorok, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak egyik leggazdagabb forrása, melyek az újszülött számára nélkülözhetetlen növekedési, vitalitási és egészségi forrásokat biztosítanak. Mivel a kolosztrum nem fajta-specifikus, ezért a tehenek kolosztruma humán fogyasztásra is alkalmas! Az Ekolostrum felbecsülhetetlen értéke egyedülálló és kiegyensúlyozott összetételében rejlik, amely az újszülött fejlődése, életenergiája és egészsége szempontjából nélkülözhetetlen. Az utóbbi évek páratlan technológiai fejlődésének köszönhetően a természet legelső védőoltása immár egész életünk folyamán rendelkezésünkre áll.

Mire jó az Ekolostrum?

Az Ekolostrum kapszulákat mindazoknak ajánljuk, akiknek legyengült az immunrendszere és szeretnék javítani természetes ellenálló képességüket. Az Ekolostrum kapszulák harmonizálják az anyagcserét és az emésztést, továbbá megszűntetik a rendszertelen étkezés miatt kialakuló emésztési zavarokat. Fogyasztása ajánlott a cukorbetegeknek és más krónikus betegeknek is. Az Ekolostrum segít az allergiásokon is, mivel csillapítja a túlságosan aktív immunrendszer működését. Kitűnőétrend-kiegészítő azon sportolók számára is, akik izomtömegüket és testi erejüket szeretnék növelni.

Mivel az Ekolostrum legalább 90 olyan összetevőt tartalmaz, amelyek javítják a pszicho-fizikai állapotot, ezért néhány sorban nehéz felsorolni valamennyi áldásos hatását. Az Ekolostrumról még sokat fogunk hallani, hiszen előreláthatólag nálunk is kitűnő fogadtatásban részesül majd. A kolosztrum nem egy röpke egynyári sláger, hanem hűséges társ egy egész életen át.

 

További információért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top