nlc.hu
Életmód
A hatékony fogyókúra alapjai

A hatékony fogyókúra alapjai

Nem árulunk el nagy titkot: a sikeres fogyókúra alapja az, ha több energiát égetünk el, mint amennyit magunkhoz veszünk.

Ha mindezt változatos, kiegyensúlyozott étrenddel, megfelelő mennyiségű és minőségű mozgással, valamint napi 2-2,5 liter szénsav- és cukormentes folyadék bevitelével fokozzuk, elindulhat a fogyás. Fontos, hogy mindehhez rendszert is társítsunk. A napi ötszöri étkezés – kis adagok fogyasztásával -, a két-háromnaponta végzett, fokozatosan felépített testedzés elengedhetetlen az egészséges életmód, ezzel együtt pedig a fogyókúra eredményességéhez.

Minden diéta megkezdése előtt érdemes és ajánlott egyeztetni a háziorvossal.

Edzéstervet kondíciónknak megfelelően, lehetőleg szakmai segítséggel állítsunk össze! A diétás étrend hatékonyságát étrend-kiegészítővel is fokozhatjuk.

MAXSLIM (Caralluma és Capsiate) – étrend-kiegészítő a természet erejével
A MAXSLIM két természetes, növényi eredetű alapanyaga a Caralluma fibriata kivonata és a Capsiate elnevezésű paprika kivonat.

A Caralluma Közép- és Dél-India területén évszázadok óta ismert, az itt élő népek befőttek, savanyúságok alkotójaként is fogyasztják. Legfőképp azok a vadászok viszik magukkal zsákmányszerző útjaikra, akik tudják, hogy hosszabb ideig nem tudnak élelemhez jutni.

A Capsiate egy bizonyos speciális ázsiai paprika kivonatban található természetes anyag. Ez az anyag megnövelheti a testhőmérsékletet, így fokozhatja a szervezet anyagcseréjét.

Bár a két növényi kivonatot egymástól függetlenül már használták – például az Egyesült Államokban, valamint Japánban -, ám együttes felhasználására csak most, a XXI. században került sor.

A két összetevővel rendelkező MAXSLIM alkalmazása a változatos, kiegyensúlyozott diétás étrend fogyasztása mellett eredményes.

 

Ajánlott napi adag: napi 3-szor 1 kapszula bevétele a zöld flakonból és 3-szor 1 kapszula bevétele a barna flakonból, 30 perccel a főétkezések előtt. Figyelem: az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermek elől elzárva tároljuk. A MAXSLIM nem helyettesíti a vegyes étrendet!

Még több info

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top