Életmód

Activia Joghurtital – Magaddal is viheted!

Az Activia 2008. május elejétől már nemcsak a jól megszokott poharas kiszerelésben, hanem joghurtital formában is kapható! Próbáld ki Te is az új Activia joghurtitalt, mely kiwi-eper és sárgabarack ízben kapható a boltokban.

A többi Activia termékhez hasonlóan az Activia Joghurtital is tartalmaz egy egyedi probiotikus kultúrát a Bifidus ActiRegularis®-t*, melynek köszöhetően a termék hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

Az új Activia joghurtitalt praktikus palackjának köszönhetően akár magaddal is viheted, hogy aztán út közben is fogyaszthass valami finomat. Hűtve tárolandó!

Szintén május elejétől a Danone Activia egy megújult gyümölcsös joghurt választékkal várja a vásárlókat! Sokak kedvenc ízei az Activia joghurt eperrel, az Activia joghurt sárgabarackkal, az Activia joghurt őszibarackkal és müzlivel, valamint az Activia joghurt mézzel, gabonapehellyel és búzakorpával ezentúl nem csak egyes, hanem már négyes kiszerelésben is kapható!

Az eddigi kedvencek mellett újdonságként szerepelnek kínálatunkban a málna, a citrom és az ananász ízek! Az Activia málna egyes és a citrommal összepárosítva négyes kiszerelésben is elérhető, míg az igazán egzotikus ananász az Activia meggy joghurttal együtt kapható a boltokban.

Szintén újdonság még, hogy az Activia joghurt sárgabarackkal most egy megújult, még finomabb ízvilágot kínál mindenkinek, aki ezt választja a széles körű Activia gyümölcsös jogurt kínálatból.

Fedezd fel Te is az Activia új gyümölcsös ízeit!

Legyen az Activia a mindennapi, kiegyensúlyozott, változatos étrend része.

Activia – természetes segítség az emésztőrendszernek

További információ a termékről: www. activia.hu

* A Bifidus ActiRegularis® kizárólag a Danone által alkalmazott egyedi probiotikum, mely megegyezik a korábbi Bifidus EssensisTM törzzsel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top