Életmód

Nyár, napfény, lubickolás…

Nyugat-Magyarország régóta kedvelt helyszíne a családi nyaralásoknak, mert itt mindenki megtalálja a kedvére való időtöltést. A nyári pihenés akkor lesz teljes, ha a forró napokat legalább részben vízben vagy medenceparton sütkérezve töltjük.

A Danubius Hotels Group dunántúli szállodáinak gyönyörű parkjai, különböző gyógy- és úszómedencéi, élményfürdői, kényeztető wellness kezelései és színes gasztronómiai ajánlatai népszerűek az itthon pihenők körében.

A négycsillagos „mindentudó” szállodák a tavalyi év sikerén felbuzdulva idén is meghirdették attraktív nyári akciójukat: a Nyári csobbanást. Tavaly a külföldi utazások helyett sokan választották ezeket a szállodákat, és most az ajánlat ugyanazon az áron négy szállodában is foglalható!

A természet Erejével…

 

Danubius Health Spa Resort Hévíz****superior

A világszerte ismert gyógyvizet, a vörös tündérrózsák látványát, a hagyományos vendégszeretetet és a zegzugos utcák hangulatát sokan kedvelik. A szálloda 2000 m2 -es varázslatos vízi-, wellness és fitness világának kipróbálása után újjászületve, feltöltődve indulhatunk a hétköznapok forgatagába.

 

A víz hűsítő élménye…

 

Danubius Health Spa Resort Aqua****

A világhírű hévízi termáltótól mindössze 300 m-re található, a Balatontól is csak 6 km-re. Áprilistól a szálloda all inclusive! Szép természeti környezet, frissítő lubickolás, wellness élmények.

 

A nyár slágere Bükfürdőn!

 

Danubius Health Spa Resort Bük****

 

Egyedülálló sportolási lehetőségek, páratlan wellness ajánlatok, élményfürdőzés és animáció kicsiknek és nagyoknak Magyarország egyik legkedveltebb gyógyfürdőhelyén!

 


Ahol átölel a természet…

 

Danubius Health Spa Resort Sárvár****

A 9 hektáros sárvári arborétum gyönyörű környezetében, csodálatosan virágzó rododendronok csábítanak sétára, pihenésre. A szállodában kényeztető kezelések, frissítő masszázsok gazdag kínálatából lehet választani.

 

2008 a Vizek Éve, a Danubius több mint 30 éve a víz szakértője.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top