Életmód

Itt az idő, hogy elővillantsuk lábainkat!

Ultra selymes bőrt szeretnél? Hát ezzel nem vagy egyedül. Mindannyian erre vágyunk, csak a tökéletes módszert kell megtalálnunk hozzá. Különféle eszköz és módszer közül választhatnk, melyek gyorsabb vagy egyszerűbb megoldást nyújtanak. De igazából a végeredmény a legfontosabb! Tehát, hogy a szőrtelenítés után szexinek és kívánatosnak érezzük magunkat, illetve, ha lehet ilyet kérni, akkor a férfiak lássanak bennünket szexinek és kívánatosnak.

Gyanta, krém vagy hab? Ez itt a kérdés!

A kérdés persze költői, hiszen mindannyian másmilyenek vagyunk. Van barátnőm, aki soha nem próbálná ki a gyantát, mert nem tudja elviselni a fájdalmat. Hiába erősködök, hogy a Veet gyantáival fájdalommentes a művelet, nem tudom meggyőzni. Tudom vicces, de hát nem vagyunk egyformák. A másik barátnőm viszont tini kora óta gyantázza a lábát, de a bikini vonalát mindig szőrtelenítő krémmel szőrteleníti. Szerinte a bikini vonal vékony bőre nem bírna el egy “tépést”. Olyat is hallottam, hogy csak a “bajuszkáját” gyantázza valaki, de azt minden gond nélkül, míg a teste többi részén habbal távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat. Én, például ha nincs időm, de zavar az „őserdőbe burkolózó testem”, zuhanyzás alatt használható krémet választok, mert percek alatt megvan a várt eredmény, és közben még a hajmosáson is túl vagyok. Persze ha csak lehet a gyantázást részesítem előnyben!

 

Több hidratálás- selymes bőr

A szőrtelenítésről mindenkinek az jut eszébe, hogy mennyire fájdalmas, hosszantartó művelet ami még a bőrt is strapálja.

Szerencsére a Veet minden terméke hosszantartó simaságot nyújt akár már percek alatt. Ez annak köszönhető, hogy egy új összetételt fejlesztettek, a gyantába és krémekbe még több hidratáló anyag került, kétszer több hidratáló összetevőt tartalmaz, mint az eddigi Veet termékek. Így már a szőrtelenítés alatt is ápolhatjuk a „lecsupaszított” bőrünket, nemcsak utána.

Dönthetünk a Veet 3 perces szőrtelenítő krém mellett, amely 3 perc alatt eltávolítja a nem kívánt szőrt. Mivel a krém feloldja a szőrt nem pedig elvágja, ezért a nem kívánt szőr később, és kevésbé borostásan nő vissza, mint borotválkozás után, és a szőrbenövés is kevéssé gyakori a krém használata után. Így percek alatt sima és puha bőrre számíthatunk több héten keresztül.

Választhatjuk a pumpás kiszerelésben kapható Veet szőrtelenítő krémet, amelynek speciálisan kifejlesztett adagolója segítségével a krém könnyen használható és elkerülhető vele a felesleges maszatolás. A bőrre felvitt krém mennyisége tökéletesen kontrollálható.

 

 

 

Kipróbálhatjuk a Veet zuhanyozás közben használható szőrtelenítő krémet, amelynek hidratáló formulája olyan különlegesen vízálló, olajjal dúsított összetevőket tartalmaz, mely vízzel való érintkezés során lassan oldódik. A száraz szivacs puha, színes felével egyenletesen felvisszük a krémet bőrére, majd egy perc múlva beállhatunk a zuhany alá! 2 perc múlva letörölhetjük a szőrt a bőrön maradt krémmel együtt.

 

Nem kapsz időpontot kozmetikusodnál?
És nem akarsz várni, amíg a szőr megérik a gyantázásra?
Az otthoni gyantázás a Veet hideggyanta csíkokkal gyors, egyszerű és problémamentes. A normál, száraz és érzékeny bőrtípusnak megfelelő gyantacsíkokat 2 mm-es szőrszálakra tervezték, így nem kell addig várnod, míg a szőr megérik a normál gyantázásra. Ha a gyantázást választjuk is, több hidratálást kap a bőrünk, mint eddig. Az új Veet hideggyanta csíkok most kétszer több hidratáló összetevőt tartalmaznak, így a gyantázás után is selymes és sima bőrt kapunk. És sohasem volt még ennyire egyszerű! Csak simíts fel egy gyantaszalagot a bőrödre, és egy hirtelen mozdulattal tépd le. Nincs előkészülési idő! Csak 4 hétig sima bőr!

Tudom azonban, hogy sok nő azért nem mer gyantázni, mert a visszafelé tépéstől sok esetben megváltozik a szőrtüsző eredeti és az újonnan növekvő szőrszál nem találja az utat a bőrfelszínre. Na, ebből lesznek azután a csúnya kis pattanásszerű fájdalmas szőrtüszőgyulladással járó, benőtt szőrszálak. Ami azért van, mert a szőrtelenítést követően a tüszőben hetekig nincs szőrszál, így az elhalt hámsejtek elzárhatják a tüsző tetejét, és ez az elzáródás miatt nem tud a felszínre törni az újonnan növekvő szőrszál, és a bőr alá kényszerül.

A Veet Krém szőrbenövés ellen segít megelőzni a piros foltokat és az irritációt.. A különleges krém szőlőkivonatot tartalmaz, mely gondoskodik a tökéletes hidratáltságról illetve arról, hogy a bőr tökéletesen sima és foltoktól mentes legyen még szőrtelenítés után is.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top