nlc.hu
Életmód
Kezdd a nyarat ultrasimán!

Kezdd a nyarat ultrasimán!

Lehet, hogy vannak néhányan, akiknek a telet sikerült átvészelni, de most már nincs mese, itt a nyár. Végleg le kell, hogy kerüljön minden egyes szőrszál. Ha még eddig nem sikerült eldöntened, hogy te mivel szabadulsz meg tőle, itt az ideje, hogy kipróbáld a megújult összetételű, hidratálóval "felturbózott" Veet gyantacsíkokat! Ne feledd! Nem divat az "őzikeláb" vagy bajuszocska. Ami hódít, az a gyönyörű sima és selymes láb, a kagylóra emlékeztető, makulátlanul csupasz hónalj, és a nem ritkán formára igazított bikini vonal és a gyönyörű érzéki száj!

Akár romantikus randira, a strandra vagy munkába indulsz, a Veet hideggyanta csíkokkal egyszerűen és percek alatt selymesen sima bőrt varázsolhatsz magadnak, mely akár 4 hétig sima és selmyes bőrt eredményez!

A gyantázás nem fáj?

Ezt azért nem állítanám, hiszen a gyantázás nem kellemes, de a kozmetikai ipar folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a „kínzást” minél fájdalommentesebbé tegye számunkra. A Veet hideggyanta csíkokat már-már a tökéletességig fejlesztették, így szinte mosolyogva foszthatjuk meg magunkat a ragaszkodó szőrszálaktól. Érzésben pedig csak annyi, mint amikor eltávolítunk egy ragtapaszt.

Nem okoz irritációt?

A Veet hideggyanta csíkok természetes alapanyagból készülnek, és úgy lettek kifejlesztve, hogy akár érzékeny bőrűek is használhatják. Most 3 különböző változat közül választhatod ki a bőrtíőusodnak legmegfelelőbbet! Mindhárom változat kényeztető hatásával felkészít téged a nap kihívásaira.

Az új formula kétszer több hidratáló összetevőt tartalmaz, mint az eddigi Veet gyanta csíkok, így gondoskodik a mégselymesebb bőr elérésében. A gyantázás utáni törlőkendő pedig ásványi olajokat és E-vitamint tartalmaz, biztosítva a mégteljesebb hidratáltságot.

Kipróbálom!

Képzeld csak el, milyen kevés időt és energiát kell fordítanod arra, hogy bőröd akár 4 hétig selymes és sima maradjon! Bárcsak az élet többi része is ilyen sima lenne…..
Mindenképpen a lábadon próbáld ki először. Nemcsak azért, mert itt a legkevésbé érzékeny a bőröd, hanem azért is, mert ebből kifolyólag itt érzed a legkevésbé a fájdalmat is. Ráadásul nagy felület, ami majd igazi sikerélményt okoz.
Most pedig még azt sem kell megvárnod, hogy hetekig növeszd a „borostát”, hiszen az új Veet csíkokkal az egyhetes, alig 2 mm-es szőrszálakat is eltávolíthatod.

Kipróbáltad? Akkor jöhet a következő lépés!

A Veet speciálisan fejlszetette ki a gyantacsíkokat a különböző testrészekre. A bikini és arcgyantacsík a kényes helyeken is fájdalommentesen segít megszabadulni a szőrszálaktól.
Tüntesd el a bajuszkát! A száj feletti pihék megerősödése nem egyedi probléma. Sok nő küzd vele, a háttérben pedig különféle okok állhatnak. Lehet betegség utóhatása, hormonprobléma, vagy akár öröklött is. Ha nagyon erős és zavaró szőrszálak jelennek meg az arcunkon, mindenképpen forduljunk orvoshoz!

Tüntessük el mind egy szálig!

Egyébként pedig érdemes szétnézni a kozmetikai ipar termékei között, és választani valamelyik szőrtelenítő megoldás közül. Valamikor a szőkítés volt a legdivatosabb megoldás. Manapság viszont ez az eljárás kegyvesztett lett, hiszen hiába, a bajusz attól még bajusz, hogy szőke!

A legtöbb kozmetikus a hideg arcgyanta mellett teszi le a voksát. Ez az eljárás gyors, tiszta és „fájdalommentes”. Jó, persze nem szó szerint, de azt a pár másodpercnyi kellemetlenséget nyugodtan el lehet viselni. Az eredmény pedig tökéletes érzéki száj, bajuszcsík nélkül. Hát nem megéri?

Bátran kipróbálhatod otthon is!

A Veet arcgyantához például nem kell különösebb rutin. A diszkrét doboz hátulján tökéletes használati utasítást találunk, amely lépésről lépésre segít bennünket a lehető legtökéletesebb eredményhez. A 20 darab kis gyantacsíkot kedvünkre méretezhetjük, így elkerülhető az is, hogy olyan helyről is szőrtelenítsünk, ahonnan nem szeretnénk.

 

Na és utána?

A gyantázás akár 4 hétig selymesen puha bőrt eredményez, és a szőrvisszanövés során bőröd kevésbé lesz borostás, mint a borotva használatát követően.
Fontos viszont, hogy a művelet végrehajtása után mindenképpen és kizárólag a dobozban mellékelt gyantázás utáni törlőkendővel töröljük át a bőrünket. Remekül eltávolítja a gyantamaradványokat, és selymessé teszi a bőrt, de ami még fontosabb, fertőtlenít is, és ezzel megakadályozza a gyulladást.
A jó hír, hogy minden érzékeny felületen használható – arcon, bikinivonalon és a hónalj bőrén is. Ha mégis előfordulna, hogy bepirosodik a bőröd, semmi pánik, ez normális, és gyorsan elmúlik.
Kerüld a napozást, ne használj izzadásgátló dezodort (persze ezt nem a lábadra értem!), és parfümöt sem a következő nap folyamán.

Viszont használd a Veet szőrbenövés gátló krémet minden nap, így biztos lehetsz benne, hogy a bőröd 4 hétig kifogástalanul selymes marad!

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top