Életmód

Elő a formás lábakkal!

Itt a nyár! A minik ideje! A férfiak számára a legkedveltebb évszak, mivel mi Nők, lecseréljük a vastag harisnyát és nadrágot a kényelmes és szexi viseletre, a szoknyára. Miért is ne zsebelnénk be érte a jutalmunkat, az elismerő férfipillantásokat!?!

Nem is gondolnánk, hogy hány szempár kíséri lépteinket az utcán, hiszen mindenkit lázba hoz egy szép „futómű” látványa, legyen az nőé, vagy akár az erősebbik nemé. Egy hosszú comb, láttán azonnal beindul a férfiak fantáziája! Persze, mi is képesek vagyunk elkalandozni egy izmos vádli látványától, mert ami szép, az szép.

Mindenki tisztában van vele, hogy a formás láb önmagában nem elég az osztatlan siker eléréséhez, hiszen mire megyünk vele, ha nem nyújtunk elég esztétikus látványt és elő-elő bukkan a szoknyánk alól a „narancshéj” és a visszér.

Persze ez egy hosszabb folyamat csúfos végeredménye! Mindennek van előjele! Ha időben reagálunk testünk rezgéseire, akkor semmi sem szabhat gátat önbizalmunknak és búcsút inthetünk a fáradt, elnehezedett lábaknak is, ami a visszér „előszele”. A mai kozmetikumok hatékony segítséget nyújtanak, így könnyedén – kifogás nélkül – felvehetjük a harcot egészségünk érdekében!

Egy kis mozgás is csodákra képes és igazán nem kell sanyargatni testünket a nap 24 órájában. Elég, ha észrevesszük, hogy a lift helyett használhatjuk a lépcsőházat is, vagy kutyánkkal együtt élvezzük a szabadságot. Szánjunk magunkra elég figyelmet, mert meg kell találnunk test-lelki nyugalmunkat, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkbe.

Minden Nő kivirul, ha gondtalanul felkaphatja kis szoknyáját és szép, napsütötte barna lábát megmutathatja a „világnak”! Férfi társaink nem is hagynak minket szó nélkül, hiszen nem tudnak ellenállni a selymesen fénylő, formás, egészséges lábaknak. Egyszerűen a genetikájukba van kódolva, amit mi nem is bánunk, mert legyezgetik az önbizalmunkat és ettől még szebbnek érezzük magunkat!

Látogass el honlapunkra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top