Életmód

Ismerd meg a Venotrex emulziót!

Esténként fáradt és elnehezült a lábad? Hidd el nem vagy egyedül ezzel a problémával. A sok ülőmunkának, tartós állómunkának, a mozgáshiánynak és a genetikának köszönhetően ugyanis egyre több ember szenved ezektől a kellemetlen tünetektől. A lakosság 20-25%-nak van valamilyen vénás keringési betegsége. Ráadásul bennünket nőket, még intenzívebben érint, hiszen ezen belül a női nem aránya 72%.

Hogyan csökkenthetjük a tüneteket?

Ha úgy gondoljuk, hogy veszélyeztetettek vagyunk, akár genetikai, akár munkavégzési szempontból, időben segítsünk magunkon. A betegség kifejlődése ugyanis lassítható: sokat segíthet például a súlyunk csökkentése, a rendszeres sportolás, vagy a könnyű, kímélő séta. Ez mellett, ha csak tehetjük, polcoljuk fel a lábunkat. Érezni fogjuk, hogy mekkora megkönnyebbülést jelent. Ha ülhetünk, ne álljunk, ha fekhetünk, ne üljünk, ez a legegyszerűbb szabály. Napi egyszeri hideg zuhannyal is óvhatjuk a vénáinkat. Kerüljük viszont a meleget. Autóban soha ne fújjuk a meleget a lábunkra. Nem utolsó sorban pedig felejtsük el a dohányzást! A nikotin ugyanis nem csak rossz hatással van az ereinkre, hanem a trombózis veszélyét is fokozza.

 

 

A visszeres panaszok enyhítésére, az erek tónusának fokozásához, az ödémák kiürítéséhez, a láb frissítésére ma már hatékony gyógyszerek és vény nélkül kapható készítmények is kaphatóak.

 

Venotrex emulzióval megvédhetjük a vénáinkat

A Venotrex emulzió kíméletes megoldás a fáradt elnehezült lábak ápolására. Alapanyagait a legújabb gyógyszerészeti és kozmetikai technológiai eredmények alapján válogatták.

Gondosan összeválogatott, igazoltan hatékony összetevőket tartalmaz:

A rutin(P – vitamin) behatol a bőrbe és erősíti a fáradt, nehéz lábakat
A méhviasz simaságot és rugalmasságot ad a bőrnek.
A lanolin ápolja és hidratálja a bőrt.

 

Hogyan kell használni a Venotrex emulziót?

A készítményt ajánlatos rendszeresen, napi kétszer használni reggel-este. Mosakodás után vigyük fel az enyhén nedves bőrre és gyengéden masszírozzuk felszívódásig.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top