Életmód

A jó közérzet érdekében, Pickwick!

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik az egészséges életmód iránt, ami nem is csoda, hiszen egy életen át elkísér bennünket testünk, lelkünk. Vigyáznunk kell egészségünkre, de állj meg egy pillanatra és gondold végig, mi volt az, mitől igazán jól érezted magad?!

Én is sokat hallottam edzéstervekről, különböző módszerekről, fogyi tablettákról és praktikákról. Rengeteg jó és rossz tanácsba botlottam, hogyan éljek és táplálkozzak egészségesen, de tényleg szükségem van arra, hogy az ebédszüneteimet kalóriaszámolással és lelkiismeret-furdalással töltsem?

A rohanó hétköznapok, a munkahelyemen való megfeleléskényszer igen sok megoldandó feladatot gördít elém. Egy pénteki napon – mikor már szellemileg teljesen fáradt voltam – hazafelé tartva egy kellemes telefonhívást kaptam. Az áhított pasim hívott. Titok lengte be ezt a beszélgetést, hiszen haza kellett sietnem egy táska ruháért, így még a szokásos edzést is kihagytam.

Majd kiugrottam a bőrömből, hiszen már nagyon rég vártam erre a percre. Azt gondoltam, végre megtört a jég! Elindultunk. A szívem hevesen vert izgalmamban. Már nem éreztem annyira a hét közben magamra szedett fáradtságot. Néhány óra utazás után egy “wellness birodalomban” kötöttünk ki. Igen! Pont erre volt szükségem.

Minden kényeztetést megkaptam, amit ember kívánhat magának, de egy érzés mégis mélyebb nyomot hagyott bennem, mint a többi csodálatos élmény. Egy kellemes vacsora után siettünk vissza a szállodába, ahol egy fantasztikus masszázs várt rám. Teljesen felfrissült a testem. Miután végeztünk egy gőzölgő csészét nyomtak a kezembe. Hirtelen megcsapott a tea finom illata. Belekóstoltam és rögtön nyugodtság öntötte el a lelkem. Olyan romantikus pillanat volt. Hirtelen nem létezett más, csak zöldellő hegyek és kék tengerek. Ez kézzel aligha fogható, de olyan energiák szabadultak fel bennem, amitől igazán egészségesnek éreztem magam! Hihetetlenül jól voltam!

Érdekes. Eddig leginkább reggeli italként gondoltam a teára, de ekkor tapasztaltam, hogy ennél sokkal több lehetőség rejlik benne. Gondoltam, kicsit jobban beleásom magam a teák világában, de miért is ne tenném, hiszen régen is csodaszerként emlegették.

Tapasztaltam, hogy a tea remek vízpótló, betegség-megelőző és egészség-megőrző hatásait érezteti velem. Ez az élmény tanított meg, hogy ne csak testemet, lelkemet is „formáljam”! Továbbra is hajlamos vagyok órákon át a gépem előtt ülni, de most már tudom, hogy 2 perc a friss levegőn egy csésze teával a kezemben csodákra képes!

A tea segít, hogy kiegyensúlyozott és egészséges legyek a hétköznapokban. Segít, hogy megálljak egy perce, ellazuljak! Ez az én világomban nagyon sokat jelent!

Ismerd meg a Pickwick Elements teákat!

A Pickwick széles választékával, új termékeivel elérhetővé teszi számodra az „Egészséges életmód” trendet, hogy egy csésze Pickwick tea kortyolásával jól érezd magad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top