nlc.hu
Életmód
Madárhegy, a kényelem és a minőség otthona (X)

Madárhegy, a kényelem és a minőség otthona (X)

Magas színvonalon berendezett, minden kényelemmel felszerelt duplex bemutató lakással várunk Téged a XI. kerületi Madárhegy projekten.

Akárcsak az egész projektet, a bemutatólakást is a minőség és a családbarát környezet jellemzi. Egyetlen szóban kellene megfogalmazva mindez maga a „komfort”. Mind az építész, mind a designer ötletesen használta ki a duplex adta lehetőségeket. Itt a bemutatólakásban nagyszerűen látszik, hogy bár elválasztják a teret, úgy a belső két szintet, ahogy a felnőttek és a gyerekek birodalmát, ezek megoldások mégsem zárnak ki senkit a családi életből, a közös otthoni programokból. Remek példa erre a burkolatában eltérő, de egyetlen térben megtalálható konyha és nappali, illetve a térelválasztást és a terek összekötésének feladatát együtt teljesítő nagy üvegfelületek.

 

 

A mintalakás berendezését Kate Endresz designer koordinálta:

– Én mindig úgy igyekszem berendezni a rám bízott tereket, mintha azt saját magamnak készíteném, hogy én magam is szívesen lakjak ott. Családanya vagyok, így természetesen nagy gondot fordítottam a biztonságra, a gyerekbarát megoldásokra és arra, hogy több generáció is örömmel és praktikusan élhessen együtt ebben a kétszintes otthonban. Hogy honnan jön az ihlet? A munkafolyamat első lépése, hogy teljesen egyedül maradok a még „csupasz”, akár épp csak szerkezetkész lakásban néhány órára és engedem szabadon szárnyalni a képzeletemet. Ami itt magával ragadott, az a nagyszerű kilátás volt. A berendezés megtervezése és megvalósítása során is igyekeztem ezt kihangsúlyozni, e köré felépíteni a mintalakás elképzelt lakóinak mindennapi életét.

 

 

Az épületeket a minőség és a természetesség jegyében tervezték, a minőség és a luxus megmutatkozik a beépített anyagokban is.

A Madárhegy projekt praktikus kialakítású, olyan lendületes, modern embereknek épül, akik a minőséget keresik. A terület gyönyörű, nyugodt helyen, de mégis jó közlekedésnél található, könnyen elérhető és közel van minden.

Az épületekből kilátás nyílik a Budai Hegyvidékre. A beépítési terv elkészítésekor arra is gondoltunk, hogy a zsúfoltságtól a teljes lakópark felépülése után se kelljen tartani. A neves építészek által megálmodott épületek tökéletesen megfelelnek a mozgalmas életet élőknek és a gyermekes csalásoknak, és a szülők ezután sem érzik majd túl nagynak Madárhegyi otthonukat, hogy a gyerekek kirepültek a családi fészekből.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top