Életmód

Nike Dance Nu Soul, a táncos kikapcsolódás új fogalma

November elején kezdődik a hazai fitnesz termekben a Nike Nu Soul névre hallgató tánc-aerobik órasorozata, amely a sztárok edzésformájaként is ismert, és a táncos mozgás kedvelőinek nyújt majd igazi kikapcsolódást.

Nike Dance

A Nike Dance fogalommá vált a vezető hazai fitnesz termekben és a mozogni vágyó lányok és nők körében, így évről-évre bővül lelkes híveinek tábora. A koreográfiát, amelyet Craig Smith, Beyoncé személyi edzője és koreográfusa állított össze, itthon is a legjobb hazai oktatók prezentálják. A táncórákat kezdők és haladók is látogathatják, hiszen a teljes koreográfia lépésenként, óráról-órára áll össze. Heti 2 táncóra látogatásával, kb. 5-6 hét alatt sajátítható el a világhírű táncosokkal, Cicely-vel és Olisa-val kipróbált koreográfia.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeállított táncos koreográfia idén ritmusos, laza soul, funky, hip-hop és R’n’B alapokra épül. Az idei A tánc az utóbbi években divatos sport-elemmé változott, a mozgásforma célja nemcsak a kardioedzés és alakformálás, hanem szórakoztató sportolás és kikapcsolódás a mindennapok monotóniájából.

A Nike Dance óratípus közel 35 fitnesz terembe jut el, Budapesten és vidéken. A nagyobb városokban szinte mindenhol találnak a táncos sportolás hívei olyan termet, ahol megtalálható az órasorozat.

A kollekció

Az órasorozathoz kapcsolódik a Nike Dance ruha- és cipő kollekciója is, amely már október elejétől megtalálható az üzletekben. Az idei téli szezonban a korall, az arany, a szürke és a fekete dominálnak a lezser, ám professzionális tánckollekcióban.

Önmagában mintás anyagok, praktikus és kimunkált szabásvonalak, élénk színekkel árnyalt részletek jellemzik a téli időszak sportos darabjait.

A Nike Dance órasorozatról további információ a www.nikewomen.com/nikedance honlapon, ahol megtalálható lesz a résztvevő helyszínek és oktatók listája is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top