Életmód

A világ legnagyobb online futóversenye

A Nike+ (nikeplus) technológiát használó futók már tudják, milyen előnyökkel jár interaktívan futni és online futóversenyeken indulni. A futók valós időben kaphatnak információt teljesítményükről (lefutott távolság, elégetett kalória, sebesség és idő) iPod-on vagy egy digitális karpánton keresztül. A nikeplus.com honlapon pedig különféle virtuális kihívásokhoz csatlakozhatnak a Nike+ közösség tagjai. A kihívásokhoz bárki csatlakozhat, aki Nike+-szal fut...

Tavasszal kiélezett az örök versengés, virtuálisan is folytatódik a FÉRFIAK A NŐK ELLEN (vagy fordítva:) verseny… A március 13-tól április 19-ig tartó online versengésben bárki részt vehet és gyűjtheti a kilométereket a nemek csatájában, aki Nike+ technológiával ellátott futófelszereléssel fut.

Kovács Ágnes olimpiai-, világ- és Európa bajnok úszó mostantól futóként debütál és Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai, világ- és Európa bajnok kajakozóval együtt buzdít futásra a világ legnagyobb online futóklubjában hirdetett kihívásban – a férfiak a nők elleni versenyben. A sportolók vetélkedéséről két kisfilm is készült, amellyel a világhálón találkozhatnak  a hazai internetezők.

 

Kovács Ágnes és Kammerer Zoltán
Kovács Ágnes és Kammerer Zoltán


„Arra, hogy újra edzésbe álljak Kammerer Zoli is inspirált, aki már régóta heccel, hogy nem tudok vele lefutni egy-két kört a Margitszigeten.”
– mondta Kovács Ági. „A versenyünk most indul, néhány héten belül meglátjuk az eredményt!”

2008-ban a nemek csatája volt a nikeplus.com oldal slágere. A legtöbb futó ebben a ‘virtuális futásban’vett részt – a férfiak közel 1,5 millió kilométert, míg a nők 1 millió kilométert gyűjtöttek az online futóversenyen.

Habár a virtuális futók között összességében több a férfi, mint a nő, az egyéni teljesítmények alapján mégis a nők gyűjtöttek több kilométert. Csak kevesebben voltak a kihívásban, mint férfi társaik…

Csatlakozz Te is a hazai kihíváshoz – részletes információ a www.futocenter.hu oldalon – és gyűjtsd a kilométereket!

 

HAJRÁ LÁNYOK!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top