Életmód

Homeopátiás útravaló pollenszezonra

Itt a tavasz, sóhajtjuk álmodozva, és először biztos a szerelem, vagy a friss medvehagyma íze ugrik be, vérmérséklet szerint.

Homeopátiás útravaló pollenszezonraKicsaphatjuk végre a gyereket a játszótérre, vége a hosszú téli estéknek, pezseg minden. Kisétálunk a kertbe, elönt a boldogság, hogy milyen csodás a természet, (olvastam nemrég, hogy milyen jó friss rügyeket enni, de melyik is a mérgező?) megható az avarból kikandikáló kis nárcisz, amikor szembesülünk a valósággal. Általában egy nagy, cseppet sem nőies tüsszentés formájában. Igen. Az allergia, ami a feledés édes homályába veszett a télen. Minden hónapnak megvan a maga szépsége.

Az ébredő természet valahogy elveszi az ember kedvét a gyógyszerszedéstől, vajon van valami természetes, ami használ? Most az aktuális méregtelenítő-léböjtös hangulatba nagyon nem fér bele más.

Homeopátiával sok mindent lehet otthon kezelni, de pollenallergia esetén valóban látványos a hatás. Nagyon jó érzés úgy gyógyulni, hogy az ember csak az immunrendszerét hangolja a megfelelő védekezés irányába.

Itt a tavaszHogy választ szert a homeopátia?
Le lehet ülni egy homeopátiás kiskönyv mellé, és megnézni a tünetekre rendelt szereket.

Mert ez a kulcsszó. Ez a gyógymód tünetre, és nem betegségre rendel szert.  Mert minden ember egyéni módon reagál.

Van, aki köhög, más krákog és tüsszög, a harmadik könnyező szemét törölgeti ugyan attól a pollentől.

 

Homeopátiás útravaló pollenszezonraHa nincs idő ezen töprengeni, gyorssegélynek ott van a Coryzalia. Többféle nátha elleni homeopátiás szer kombinációja. Ami jó benne, hogy tavaszi, téli náthára egyaránt jó.

Főleg arra, ahol úgy érezzük, mintha hagymát vágnánk, úgy könnyezik a szemünk, vagy az éjjeli elduguló orra, amitől nőiesen horkolunk.

Érdemes kipróbálni.

Bővebben olvashat a témáról a www.homeopatia.info.hu oldalon.

 

————————————————————————————————————————————-

 

A kockázatokról és mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top