Életmód

Az egészséges étkezés kényeztetés lenne???

Ha válaszunk igen, akkor csak alátámasztani lehet azzal, hogy ennyi mindenkinek jár! Ha válaszunk nem, akkor pedig pontosan tudjuk, hogy mire van szükségünk.

Az egészséges étkezés kényeztetés lenne???Rohanás, megfelelés, bizonytalanság, a stressz táplálékai. Töredező körmök, összekuszálódó haj, szürkés bőr, türelmetlenség, közömbösség, fáradékonyság. Tudjuk, hogy nemcsak a tél-tavaszi időjárás okozza ezeket a tüntetek. A napfény hiánya, az eltérő táplálék-bevitel éppúgy hozzájárulnak.

„De én beszedem a vitaminokat és az étrend-kiegészítőket minden nap!” – hangzik a válasz. „Egyébként is, szerencsére itt a tavasz, és mindjárt lesznek friss gyümölcsök, zöldségek, amit a ragyogó napsütésben fogyaszthatunk.„

De mit tehetünk addig? Olyan természetes alapú táplálékot kell keresnünk, ami hozzájárul a szervezet tavaszi regenerálásához. Nemcsak a kényeztetés kedvéért, hanem azért, hogy tényleg jól érezzük magunkat a bőrünkben! Emellett a tavasz kihívásai mind azt kívánják, hogy többet törődjünk magunkkal – hamarosan kevesebb smink, kevesebb ruhadarab fedi el a rejtegetni valókat. A szarkalábak megjelenése a folyadékpótlásra és a méregtelenítésre is felhívják a figyelmet.

A természetes vitamintartalmat csak a legkiválóbb minőségű termékekben találjuk meg. Azok a gyümölcslevek, melyek természetes formában tartalmaznak vitaminokat, kitűnő segítőtársak a tavaszi időszakban is. Fogyasztásukkal nem kell túlzásokba esni, a napi legalább 2 deciliter viszont nagyon hasznos.

És ne feledjük! Törvény írja elő a 100% gyümölcstartalmú juice-ok nem tartalmazhatnak hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséges színezéket sem!

Ha a reggelt egy pohár juice-szal kezdjük, nemcsak a napunk lesz ragyogóbb….

Gondoskodjunk együtt a további kényeztetésről, itt… 

Természetesen. Egészségesen. Hohes C

 

Az egészséges étkezés kényeztetés lenne???
 
Az egészséges étkezés kényeztetés lenne???

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top