Életmód

Családi kirándulások tavasszal

Végre ismét elérkezett a kirándulások időszaka. Útrakél a család egy-egy közeli vagy távolabbi cél felé. Van, aki gyalogtúrát tervez, mások kerékpárral tesznek meg egy, még a gyerekeknek is teljesíthető távot. Esetleg a közeli ligetbe vezet az út.

Nincs is kellemesebb, mint a zöldellő fák között letelepedve megpihenni, elterülni vagy éppen beszélgetni. Ezek a varázslatos alkalmak még közelebb hozzák a család tagjait egymáshoz. Mama, papa megérdemelten lazítanak, míg a lurkók önfeledten játszanak a réten, a bozótban vagy a tisztás szélén kezdődő erdő árnyékában.

Az egész család élvezi a természet, mindenkor csalogató, ölelését. A megtett táv, a pezsdítő rohangálás után jól esik mindenkinek egy könnyű falatozás.

 

De mit is vigyünk magunkkal?

Családi kirándulások tavasszalOlyasmit, ami tényleg könnyű, hiszen nehéz bendővel nem lehet kellemesen befejezni a túrát. Legyen tápláló és adjon erőt is, ugyanakkor praktikusan csomagolható. De ne foglaljon sok helyet és ne legyen túl nagy a súlya sem, bár a papák bátran vállalkoznak a cipelésre, de ez megterhelő is lehet.

Bármit is választunk ételként, legyen az szendvics megtöltve mindféle jóval, egy kis hideg sült vagy bármi más, gondoskodunk arról is, hogy elegendő folyadékot igyon meg a család.

Az ilyen csodálatos alkalmakkor, mi sem természetesebb, hogy juice-t is iszunk, hiszen bármely étkezés remek kiegészítője, de egy rövidebb kiruccanáson önmagában is tápláló lehet.

A legkiválóbb juice-okban természetes formában található C-vitamin sok más étrend-kiegészítőtől kíméli meg a családi kasszát. A bennük található gyümölcsrostok és ásványi anyagok természetes társai szervezetünknek, és segítik az egész család egészségesebb mindennapjait. Választhatunk mild terméket, ami gyomrunknak is kellemesebb lehet. Hallotta, hogy már egy pohárnyi hohes C biztosítja a napi C-vitaminigényt?

 

Ahhoz, hogy teljesebb életet éljünk elegendő egy-két apró gondoskodó pillanat, mindannyiunk legnagyobb örömére. Érezzük jól magukat együtt!

További tippek, hogy még jobban érezze magát  Ön és a család!  

Természetesen. Egészségesen. hohes C

Családi kirándulások tavasszal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top