Életmód

Tavaszi szellő a konyhában

Ismét túl vagyunk egy ünnepen. Böjt ide vagy oda, a sonka, a kolbász és a tojás a legtöbbek hasát megfeküdte. Itt az ideje, hogy a tavaszi szellő a konyhában is megjelenjen.

Természetesen nem a huzatra vagy az ablaknyitogatására kell gondolnunk. Persze tavasszal mindenki sokkal nyitottabb, a természet éledezik, csalogat. Miért ne vigyük hát haza?

Tavaszi szellő a konyhábanEbben az évszakban étkezésünk is könnyebb lesz, már nem annyira a raktározás, a hideg elleni védelem a feladata, ugyanakkor vitamintartalékaink alaposan leapadtak, ezért is keressük most a legjobb megoldást. Bár alig van vége a tavaszi szünetnek, a gyerekek is fáradékonyabbak. Adjuk meg hát mindannyiunk számára a megfelelő gondoskodást!

„De én vitaminokat és az étrend-kiegészítőket eszem minden nap! Még a gyerekkel is beszedetem, na jó, a párom már nem hajlandó rá.” – hangzik a válasz. „Különben is, mindjárt itt a friss gyümölcsök, zöldségek ideje.„

Mégsem mindegy, hogy addig mit rejt a hűtő, a kamra!

A legjobb, ha olyan természetes alapú táplálékkal töltjük fel készleteinket, ami hozzájárul a szervezet tavaszi regenerálásához. Ebben segíthetnek a kiváló minőségű 100%-os gyümölcslevek. A bennük található vitaminok, rostok és ásványi anyagok támogatják mindannyiunk szervezetét a könnyebb emésztésben éppúgy, mint a felhalmozódó méreganyagok tisztulásában. Így hát más dolgunk sincs, minthogy becsempésszük ezeket a mindennapjainkba. Azért nézzük meg, hogy a C-vitamint természetes formában tartalmazza-e.

Miért éppen 100%-os? Törvény írja elő a 100% gyümölcstartalmú gyümölcslevek használhatják kizárólag a juice (dzsúsz) elnevezést, és nem tartalmazhatnak hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséges színezéket sem!

Így nemcsak a felesleges anyagoktól kíméljük meg magunkat, hanem éppen annyi fruktóz kerül a szervezetünkbe, mintha azonos mennyiségű friss gyümölcsöt fogyasztanánk.

Túlzásokba esni nem kell, a napi legalább 2 deciliter viszont mindannyiunk számára nagyon hasznos.

További gondoskodó ötleteket itt talál….

Természetesen. Egészségesen. hohes C

 

Tavaszi szellő a konyhában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top