Életmód

Czippán Anett: Még szeretnék bizonyítani!

Az utóbbi hónapokban megtanulta, hogyan lehet kemény, határozott nő úgy, hogy közben megőrzi érzékenységét is. Czippán Anett televíziós munkája mellett más területeken is igyekszik helytállni, és rendíthetetlenül hisz abban, hogy a szerelem az Igazi oldalán örökké életben tartható.

Czippán Anett: Még szeretnék bizonyítani!A televízió halljában várom őt. Táskájában egy apró, pár hetes kutyával érkezik. Kedvese (Rendes Zoltán, a TV2 kreatív vezetője – a szerk.) irodájába tartunk, ahol tanúja lehetek annak a szerelmi boldogságnak, amelytől egy ideje hangos a bulvársajtó. Leülünk a kanapéra, a Jack Russell-terrier, stílusosan Jack, a kiterített pokrócán álmosan terül el kettőnk között.

– Ezzel az apró kutyával a mindennapok nem sokban különböznek attól, mint ha anyuka lennél…

– Igen, szoktam is mondani, hogy megérkezett a gyerekünk, ha már a bulvársajtó amúgy is prognosztizálta, hogy babát várok. Kicsit szőrös, és négy lába van, de tényleg olyan, mint egy gyerek.

– Ezek szerint a terhességedről szóló hír kacsa volt?

– Vérvételen voltam a Rókus-kórházban, és ez lett belőle… Szeretnék majd gyereket, de még nem most. Így is gyorsak voltunk sok mindenben, hiszen még csak öt hónapja tart a kapcsolatunk, ehhez képest már összeköltöztünk, és az esküvőt tervezzük. A gyerekvállalás előtt még dolgoznom, bizonyítanom kell.

– Szerelem volt első látásra?

– Nem nevezném annak. Azóta ismerem Rendit, amióta a csatornához kerültem, aztán jó ideig alig találkoztunk. A Szenvedélyünk a szórakoztatás című klipek forgatásakor felkeresett, és felajánlotta, szerepeljek egy táncos spottal, mert tudta, hogy a tánc a hobbim. Ekkor kezdtünk SMS-ezni, és amikor már hajnali kettőkor is üzeneteket váltottunk, világossá vált mindkettőnk számára, hogy a munkakapcsolatnál többről van szó közöttünk. A forgatás alatt már izzott körülöttünk a levegő, folyton egymás társaságát kerestük, a külvilág megszűnt létezni számunkra. Bevallom, sokat vívódtam. Tudtam, hogy a csatorna vezetője, és féltem, hogy mindenki azt gondolja majd, így próbálok helyezkedni. De végül felhagytam az ellenállással. Azok, akik igazán ismernek minket, gyakran mondják, mennyire jó látni, hogy ennyire boldogok vagyunk. Ők tudják, milyen közel állunk egymáshoz.

Czippán Anett: Még szeretnék bizonyítani!– A kétkedőknek hatásos üzenet a jegygyűrű. Pedig egyszer azt mondtad, nem vagy házasságpárti…

– Nem vagyok ellene, de fontosnak sem tartom. Sosem ábrándoztam esküvői ruháról, és nem írtam össze gondolatban a násznép névsorát. És bevallom, nem is számítottam lánykérésre, hiszen Rendi most vált el, nem hittem, hogy újra házasodni akar. Amúgy elég spontán módon alakult a lánykérés. Egyszerűen csak felvetette, én pedig visszakérdeztem, hogy ez most akkor az a bizonyos kérdés? Csak azután döbbent rá, hogy gyűrű is kell.

– Szerinted mi a jó párkapcsolat titka?

– Mindig hittem abban, hogy van egy párom valahol. És bár hiába mondják, hogy a szerelem idővel elmúlik, én azt gondolom, ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ha megtalálod az Igazit, kettőtökön áll, meddig tudjátok fenntartani a lángolást. Az biztos, hogy sok energia és odafigyelés kell hozzá. Gyakori hiba, hogy egy idő után a párok elkényelmesednek, elfelejtik, hogy megszerezni könnyebb, megtartani viszont annál nehezebb a másikat. Apró figyelmességekkel kell ébren tartani a szerelmet. Mindkét félnek tennie kell a harmonikus kapcsolatért.

Az interjú folytatását a májusi Wellnessben olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top