Életmód

Mi az alli?

Álltál már csalódottan a mérlegen? Érezted már úgy, hogy mindent megteszel a fogyókúrád érdekében, mégsem vagy elégedett az eredménnyel? Tudod, hogy mennyire fontos a diéta folyamán is az egészséges táplálkozás?

Mi az alli?Ha bármelyik kérdésre is igennel válaszoltál, akkor mindenképpen meg kell ismerkedned az allival. Az alli nem egy újabb „csodapirula”, viszont egy nagyon hatékony fogyást segítő kapszula, amelyet egy testsúlycsökkentő program kísér. Az alli ugyanis megakadályozza a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének felszívódását, így minden 2 kg saját erőből elért fogyás mellett további 1 kg-ot fogyhatsz vele.

Ugye ez jól hangzik? De talán az méginkább, hogy ez az első és egyedüli, az Európai Unió által engedélyezett, vény nélkül kapható testsúlycsökkentő gyógyszer. Az alli nemcsak egy kapszula, hanem egy program, amely segíthet, hogy megtanuld mennyire fontos a fokozatos és egészséges fogyás, és, hogy ennek az alapja, ha betartasz néhány alapszabályt. Hosszútávon ugyanis csak úgy érhetsz el eredményt, ha betartod a mozgásra vonatkozó tanácsokat és természetesen követed a diétás étrendet. Mivel nincs serkentő, vagy étvágycsökkentő hatása, ezért tényleg fontos, hogy odafigyelj a javaslatokra.

Az alli fogyasztása mellett nem kell félned, hogy megsínyli a szervezeted a fogyókúrát, hiszen kizárólag az emésztőrendszerben fejti ki hatását, így nem befolyásolja a szívritmust és az agyműködést, és nem okoz álmatlanságot sem.

Miből is áll az alli program?

A program kétfajta támogatást nyújt, a sikeres fogyókúrához.

Az első támogatást már a gyógyszertárban megkapod:

Mint minden alli vásárló, a gyógyszer megvásárlásakor a gyógyszerésztől kapsz ingyenes támogatófüzeteket (három db kis füzet). Ezekben minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet. Az egyikből megismerheted az allit és a programot, a másik segít abban, hogy az allival élvezetes legyen az evés, a harmadik pedig egy étkezési napló, amelyik segít abban, hogy lépésről- lépésre követni tudd, hogyan haladsz.

Mi az alli?

 

Mi az alli?A második támogatáshoz az internet nyújt segítséget:

Az alliprogram.hu internetes oldal tartalmaz recepteket, étrendtervezőt, nyomon követheted, hogy mennyit fogytál, mennyire vagy még a céltól. Itt is található egy BMI kalkulátor és természetesen vár a fórum, ahol barátokra találhatsz, és egymást is tudjátok segíteni, megoszthatod a tapasztalataidat, ötleteidet, receptjeidet.

 

 

Mi az alli?

Neked való az alli?

Amerikában már sok ezer olyan ember tapasztalta meg az alli program jótékony hatását, aki hajlandó volt tartósan átalakítani étkezési és testmozgással kapcsolatos szokásait.

Ha te is hajlandó vagy betartani néhány egyszerű ajánlást, az alli neked is megoldást nyújthat.

Töltsd ki az alábbi tesztet, amely segíthet a döntéshozatalban

Hogyan működik az alli?

Aki tartós fogyást szeretne elérni, annak tisztában kell lennie azzal, hogy hogyan rakódnak le a zsírok a szervezetben. Ha több kalóriát fogyasztunk, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van, a plusz kalóriákat a testünk zsír formájában tárolja – ez okozza a hízást. Az alli kapszulák és a fogyást támogató program hatékony megoldást jelentenek az ésszerű fogyáshoz, segítséget nyújtva a fogyókúra minden szakaszában. Az alli egyedülálló hatásmechanizmusának a lényege, hogy hozzákapcsolódik a szervezetben a zsírok lebontását végző természetes enzimekhez. Ez megakadályozza a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének a megemésztését és felszívódását.

Mi az alli?

 

A megemésztetlen zsír a széklettel természetes úton távozik a szervezetből, és ezáltal, nem okoz súlygyarapodást.

Éppen ezért nagyon fontos odafigyelnünk a bevitt ételek zsír és kalória tartalmára. A kapszulák hatásmechanizmusa következtében változásokat tapasztalhatsz a székletürítésben. A napi zsírmennyiség célértékek betartásával ezek a kezelési hatások kordában tarthatók.

Ha még több információra vagy kíváncsi olvasd el a többi cikkünket, és látogass el a honlapra!

 

 

———————————————————————————————————————————

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Vény nélkül kapható gyógyszer. Hatóanyag: orlisztát

 

 

 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top