Életmód

Ennivalóan gyümölcsös……..

Itt a tavasz, a nagy séták, a biciklizés, a családi kirándulások ideje. Sok anyukának, nagyinak okoz fejtörést ilyenkor, mit csomagoljanak egy egész napos túrára, játszótéri vagy délutáni uzsonnára, hosszabb utazásra, ami tápláló, egészséges és a gyerek még hajlandó is megenni.

Ennivalóan gyümölcsös........Több ok is van tehát, hogy megtaláljuk azokat a lehetőségeket, amikor a gyerek fanyalgás nélkül, jóízűen fogyaszthat egészséges élelmiszereket.

A gyümölcsök, gyümölcstartalmú élelmiszerek széles skálája megtalálható a boltok polcain, de hogyan lehet kiválasztani az igazán finomat és egyszerre egészségeset?
Azt, amit a gyerek élvezettel eszik vagy iszik meg anélkül, hogy újabb közelharcot kellene vívni miatta. Szülő és gyerek legfontosabb szempontjai nem mindig közösek, de: legyen finom, tápláló, magas vitamintartalmú, könnyen és praktikusan fogyasztható, esetleg visszazárható csomagolású.

A VitaTigris Gyümölcspüré a gyümölcsös finomságok hazai palettáját nyitotta meg.

Ennivalóan gyümölcsös........A vidám, kedves, ugribugri tigris-figura a védjegyével a piros és zöld ruhába bújtatott, egyedülálló gyümölcs-finomságnak.

De mit is rejtenek ezek a csavaros kupakkal ellátott tasakok?

A legfontosabb, hogy 100% gyümölcsöt! A kétféle szín kétféle ízt jelez: a zöld körtét, a piros pedig zamatos epret. A hazai piacon egyedülálló, friss gyümölcsökből készült Gyümölcspürék kiválóak akár otthoni fogyasztásra, könnyű ebéd vagy vacsora utáni desszertként, tízórai csomagban, uzsonnára, de utazáskor, kiránduláson még ínycsiklandó, laktató, egészséges táplálkozást biztosító főfogásként is.

Egy tasak éppen egy étkezésre elegendő, de ha véletlenül marad, a kupakkal visszazárható és később elfogyasztható.

Hogy mi az a Gyümölcspüré?

Nem más, mint a gyümölcs maga, pürésített formában, a nagyanyáinktól ismert reszelt almához hasonlóan elkészítve. Híven visszaadja a hazai gyümölcsök természetes zamatát, egészséges, mert hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz, viszont rostokban, ásványi anyagokban és természetes vitaminokban gazdag. Kényelmesen, gyorsan, egyszerűen fogyasztható, a gyermek pedig játékosan ismerkedhet meg azzal, hogy ami egészséges, az bizony lehet nagyon finom is.

Elhízás?

A Gyümölcspüré éppen annyi fruktózt tartalmaz, mint amennyit a benne rejlő gyümölcsök, ha azokat nyersen fogyasztanánk. Így a napi 1-2 csomag nem vezethet elhízáshoz, csak egészségesebb mindennapokhoz.

Induljon hát a kalandos falatozás!

Ennivalóan gyümölcsös........

További furfangos ötletek itt

 

Játékos kalandozás a VitaTigrissel itt

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top