Életmód

Egy kis csevegés …

Azt mondják a telefon azért lett feltalálva, hogy az emberek időpontot beszéljenek meg egy személyes találkozóra. Szerintem ezt csak a férfiak találták ki, és közben nekünk nőknek elfelejtettek szólni.

Egy kis csevegés ...Talán nem is baj, mert mi ezt úgysem akarjuk betartani. A telefonálósdi ugyanis éppen annyira lételemünk, mint a shoppingolás. Nem tudunk nélküle élni, és nem is akarunk.

Tudom, a férfiak nem tudják megérteni, miért kell a barátnőket felhívogatni minden percben, amikor történik velünk valami, de ez egy olyan dolog, amit soha nem fogunk tudni nekik megmagyarázni.
És, hogy miért tart órákig egy női csevej? Mert nagyon sok fontos dolgot kell megbeszélnünk.

Én például mindig rákészülök egy beszélgetésre. Először is kipakolom a hűtőből a kedvenc Carte d’Or Citrom Sorbet jégkrémemet, sőt akár még egy kis tejszínhabbal desszertet is készítek belőle, felteszek valami inspiráló zenét, majd besüppedek a legkényelmesebb fotelembe, és máris tárcsázom a barátnőimet.

Egy kis csevegés ...Amikor boldog vagyok, azért mesélek, mert meg kell osztanom az örömömet, amikor szomorú vagyok, akkor pedig vigaszt várok. És, hogy mi van olyankor, amikor csak egy érzelemmentes napon vagyok túl? Semmi, olyankor is beszélgetek velük, és közben majszolom a jéghideg jégkrém csodám, és élvezem a pillanatot.

Mert beszélgetni mindig és mindenről lehet, még akkor is, ha nincs semmilyen alkalom. Nekem nem kell valami ok, hogy megosszam a barátaimmal a mindennapi apró-cseprő dolgaimat, és nekik sincs rá szükségük.

Pontosan tudjuk, hogy naponta legalább egyszer csevegnünk kell, ha másról nem, akkor az élet nagy, vagy éppen kicsi dolgairól. Ezeket az alkalmakat pedig, mindig különlegessé tehetjük, egy kis frissítő édességgel és néhány kedves szóval.

Egy kis csevegés ...

 

Tehát férfiak!

Ne szóljatok ránk percenként, hogy magas lesz a számla, mert ez bennünket nem hat meg, inkább hozzatok még egy adag jégkrémet a hűtőből, ha lehet, akkor most valami fenséges, frissítő, citromos ízre vágyunk.

 Látogass el a honlapra!

Egy kis csevegés ...

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top