Életmód

Lazíts te is!

Tudod mit szeretek a legjobban? Amikor éppen nem csinálok semmit. Úgy értem, nem dolgozom, nem takarítok, nem főzök, nem tanulok a gyerekkel, hanem mondjuk, csak ülök a kényelmes fotelben, vagy heverészek a kanapén.

Egyik kezemben egy jó könyv, a másikban egy jó nagy adag Nocciola Carte d’Or jégkrém, mert a mogyorós az egyik kedvencem, és közben a háttérben Inglesias dúdolja a legromantikusabb slágerét. Hát igen, számomra ez az igazi lazítás.

Lazíts te is!

 

Tudom, magadban azt gondolod, hogy vajon mikor jut ennek a nőnek ideje ilyen semmittevő programra, de hidd el nem is olyan nehéz megszervezni. Megbeszéltem ugyanis a barátnőimmel, hogy hetente egy napon bevállaljuk egymás gyerekét, egy egész délutánra, és vacsorára. Mivel öten vagyunk „játékban”, így ez azt jelenti, hogy négy héten keresztül heti egy délután csak az enyém. Ilyenkor el lehet menni fodrászhoz, kozmetikushoz, lehet egy nagyot aludni, megnézni egy jó filmet, vagy minden olyat megcsinálni, amit szeretnénk, de nem fér bele az időnkbe.

Lazíts te is!

Szóval minden héten más és más programot szervezek de, egy azonban biztos, hogy a nap végét mindig egy jégkrém kehellyel koronázom meg. Persze a barátnőim ugyanígy tesznek, így ezeket a napokat stílusosan Carte d’Or napoknak nevezzük.  

Nem várunk különleges alkalmakra, nekünk minden nap különleges, mert tudjuk, mivel tegyük azzá. És amikor elmegyünk egymáshoz összeszedni a gyerekeket, elég, ha csak kuncogva összekacsintunk, és már kérdés nélkül tudjuk, hogy négy nőnek sikerült ma is egy különlegesnek nem mondható, viszont igazán lazító Carte d’Or napot tartani.

 További információk a honlapon!

 

 

 

Lazíts te is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top