Életmód

Fotózz szívet! pályázat

Megláttál egy szív alakú falevelet? Netán egy szív alakú felhőre figyeltél fel? Ne szalaszd el a pillanatot: fotózd le, vegyél részt a Flora pályázatán és nyerhetsz egy Nikon fényképezőgépet.

Ki az, aki gyerekkorában ne bámulta volna a felhőket, és találgatta, hogy vajon mit formáznak meg? Erre a nosztalgiázásra hív most a Fotózz szívet! pályázat, amelynek a lényege, hogy ha látunk a környezetünkben bármilyen szív alakú tárgyat, akkor fotózzuk le. Ehhez nem kell profi fotósnak lenni: akár a mobilunkkal is elkészíthetjük a fényképet.

Az elkészült fotóval utána mindössze annyit kell tennünk, hogy feltöltjük a flora.hu weboldalra – és izzítjuk az ismerősöket, hogy szavazzanak. Ugyanis a fődíjat, egy Nikon D60 fényképezőgépet az kapja, akinek a képére a legtöbb szavazat érkezik 2009. május 31-én éjfélig. Emellett a szervezők kisorsolnak még 100 db exkluzív fotóalbumot is az összes feltöltő között.

Fotózz szívet! pályázat

 

Láttál egy szív alakú virágot? Vedd elő gyorsan a fényképezőgéped vagy a mobilod, és töltsd fel a képet a flora.hu weboldalra. Nevezési határidő: 2009. május 31.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top