Életmód

Ultrasima nyári kalandok

Romantikus nyáresti randevúra készülsz? Esetleg hétvégén leruccannátok barátokkal a Balcsira? Vagy éppen vettél egy szexi miniruhát?

Ultrasima nyári kalandok
Bármilyen eseményre is készülsz, el kell tüntetned a nemkívánt szőrszálakat! A tél leple alatt még talán megúszhattad szőrtelenítés nélkül, de az első napsugarak, és a rövid szoknyácskák mellett, már mindenképpen szabadulj meg a bundás “öltözékedtől”.

Helyette válaszd a trendi nyári “viseletet” : gyönyörű sima és selymes láb, kagylóra emlékeztető, csábítóan csupasz hónalj, formára igazított bikini vonal és gyönyörű érzéki száj.

Ezek eléréséhez pedig nincs is másra szükséged, mint a Veet hideggyanta csíkokra, amelyekkel egyszerűen és percek alatt selymesen sima bőrt varázsolhatsz magadnak, mely akár 4 hétig selymes marad!

A fájdalom már a múlté!

Sokan azért kerülik a gyanta használatát, mert félnek a fájdalomtól. Megvallom, magam is igen félve váltam meg a gyantaszüzességemtől, de ma már nagyon örülök, hogy volt hozzá bátorságom. Szinte mosolyogva szabadítom meg magam a ragaszkodó szőrszálaktól.
Megmondjam milyen érzés? Mint amikor eltávolítasz egy ragtapaszt.

A lábadon próbáld ki először!

Sikerült eldöntened, hogy kipróbálod? Gratulálok! Most akkor képzeld el ezentúl, milyen kevés időt és energiát kell fordítanod arra, hogy bőröd akár 4 hétig selymes és sima maradjon! Azt fogod kívánni, hogy bárcsak az élet többi része is ilyen sima lenne…..
Azért javaslom, hogy a lábadon teszteld először, mert itt a legkevésbé érzékeny a bőröd, és ezért itt érzed a legkevésbé a fájdalmat is. Ráadásul, egy ilyen nagy felület szőrtelenítése igazi sikerélmény lesz.

Most pedig még azt sem kell megvárnod, hogy hetekig növeszd a „borostát”, hiszen az új Veet csíkokkal az alig 2 mm-es szőrszálakat is eltávolíthatod.

Ultrasima nyári kalandok

 

Nem okoz irritációt?

Az új formula hidratáló összetevőt tartalmaz, így gondoskodik a selymes bőr eléréséről. A gyantázás utáni törlőkendő pedig ásványi olajokat és E-vitamint tartalmaz, így biztosítva a még teljesebb hidratáltságot.

Bevállt? Akkor próbáld ki a többit is!

A Veet ugyanis speciálisan fejlszetette ki a gyantacsíkokat, a különböző testrészekre. Második lépésként, tüntesd el a bajuszkát!
A száj feletti pihék megerősödése nem egyedi probléma. Sok nő küzd vele, de van rá megoldás.

Nem kell kozmetikusnak lenned!

A Veet gyantákhoz nem kell különösebb rutin. A diszkrét doboz hátulján részletes használati utasítást találunk, amely lépésről lépésre segít bennünket a várt eredményhez. A gyantacsíkokat kedvünkre méretezhetjük, így elkerülhető az is, hogy olyan helyről is szőrtelenítsünk, ahonnan nem szeretnénk.

Na és utána?

Ultrasima nyári kalandokA gyantázás akár 4 hétig tartó selymesen puha bőrt eredményezhet, és a szőrvisszanövés során bőröd kevésbé lesz borostás, mint a borotva használatát követően.

Fontos viszont, hogy a művelet végrehajtása után mindenképpen a dobozban mellékelt gyantázás utáni törlőkendővel töröljük át a bőrünket. Remekül eltávolítja a gyantamaradványokat, és selymessé teszi a bőrt, de ami még fontosabb, fertőtlenít is, és ezzel megakadályozza a gyulladást.
A jó hír, hogy minden érzékeny felületen használható – arcon, bikinivonalon és a hónalj bőrén is. Ha mégis előfordulna, hogy bepirosodik a bőröd, semmi pánik, ez normális, és gyorsan elmúlik.

Kerüld a napozást, ne használj izzadásgátló dezodort (persze ezt nem a lábadra értem!), és parfümöt sem a következő nap folyamán.

Viszont használd a Veet szőrbenövés gátló krémet minden nap, így a bőröd akár 4 hétig is kifogástalanul selymes maradhat!

Ezek után pedig bármilyen nyári kalandba ultrasimán belevetheted magad!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top