Életmód

Csupasz igazság

Az idő drága kincs, pláne, ha kevés van belőle! Márpedig a programok egymást érik, hiszen itt a nyár és nem szeretnénk elfecsérelni a drága időnket! A meleg beköszöntével nem csak a fák borulnak virágba, hanem a lelkünk is, hiszen kitörhetünk a négy fal közül és élvezhetjük a napsütést. Hónapok óta erre vártunk, ezért igyekezzünk maximálisan kihasználni az előttünk álló élményeket.

Csupasz igazságPersze, a jó idő nagy odafigyelést igényel, ugyanis a ruhatárakban egyre inkább előtérbe kerülnek a „lábvillantós” ruhák, így mindig naprakészen kell állnunk, ami a szőrtelenítést illeti, ezért legyünk előrelátóak és készüljünk fel a rázós pillanatokra!

Mi nők szeretünk a fürdőszobában órákat tölteni, hiszen annyi apró részletet kell a helyére tenni a tökéletes megjelenés érdekében, hogy felsorolni is hosszú lenne. Persze a szőrtelenítés örök sláger, ami igen sok időt vesz igénybe, de nem feledkezhetünk meg róla akkor sem, ha az időnk fogytán.

Ezért figyeltem fel a Veet különleges szőrtelenítő krémre, ami zuhanyzás közben is használható. Az idő nagyon szorított, így ez volt az utolsó sanszom, hogy csábítóan sima lábakat varázsoljak 6 perc alatt. Zuhanyzás előtt felkentem a kis szivaccsal a szőrtelenítő krémet és már kezdhettem is a napi fürdőszobai rutint.

Csupasz igazság Néha-néha letekintettem, hogy a víz lemosta-e már a krémet? Legnagyobb meglepetésemre NEM! Hidratáló formulája tényleg olyan különlegesen vízálló és olajjal dúsított összetevőket tartalmaz, amely vízzel való érintkezés során csak lassan oldódik. Így nem maradt más hátra, mint a szivacs másik felével körkörös mozdulatokkal lemasszírozni a bőrömről a fölösleges szőrt és a maradék krémet.

A végeredmény egyszerűen szuper lett, így minden okom megvolt az elégedettségre. Ráadásul még arra is maradt időm, hogy nyugodtan megigyam a kávém és bekapjak néhány falatot. Hát nem fantasztikus?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top