Életmód

Fogyj úgy, mint Angelina Jolie!

Szeretnél olyan karcsú lenni, mint a démoni, hatgyermekes szupersztár? Vigyázz, nem biztos, hogy az ő diétája a legmegfelelőbb módszer felesleges kilóid leadására, de pár trükkjét azért ellesheted!

Vajon hogyan maradnak karcsúak és fittek azok a filmcsillagok, akiken folyamatosan rajta a világ szeme? Mivel néhány felszedett kilócska máris elvesztett szerepekben és gázsimilliókban mérhető károkat okozhat számukra, mindegyikük tarsolyában van néhány speciális trükk arra, hogyan férjenek bele a legkisebb méretű ruhákba.

 Ezt használja a színésznő: juharszirup

Fogyj úgy, mint Angelina Joile!A hatgyerekes családanyává avanzsált szépség csak teljes értekű, kevéssé feldolgozott bioételeket fogyaszt, legtöbbször párolt, sovány húst eszik zöldséggel, szójatejet iszik, teljesen lemondott viszont a koffeinről és a cukorról. A „gyertyafényes diéta” elkötelezett híve, vagyis csak olyan helyiségben ül asztalhoz, ahol tompa a világítás. Ülve, nyugodt tempóban étkezik, nem fordulhat elő, hogy állva, sietve kapkodná be az ebédet vagy a vacsorát. Mindezt kőkemény edzésprogram egészíti ki. Bár szinte veszélyesen sovány, mégis túlsúlyosnak érzi magát. Legújabb filmjére készülve egészen extrém méregtelenítő diétával igyekszik három hét alatt tíz kilótól megszabadulni: evés helyett naponta többször is egy citromléből, Cayenne-borsból és juharszirupból álló keveréket kortyolgat. Kollégái attól félnek, hogy a színésznő teljesen legyengül az éhezéstől, és megsérülhet az akciójelenetek forgatása közben, de a diéta-ámokfutás állítólag Brad Pittet is kikészíti…

Rokon lelkek: a Master Cleanse Diet néven elhíresült méregtelenítő diéta híve Beyoncé is, aki időnként szintén a citromos-borsos-juharszirupos itallal szabadul meg a feleslegtől.

Lesd el Angelinától! A bioételek, a sovány, párolt húsok, valamint a sok zöldség és gyümölcs fogyasztását neked is érdemes beépítened az életedbe. Az is jót tesz, ha csökkented a cukorfogyasztást, és kényelmesen, asztalnál ülve étkezel.

Ezt semmiképpen ne utánozd! Felejtsd el az éhezéses diétákat: csak rövid távon hatásosak, utána villámsebesen kúsznak vissza a leadott kilók. Ráadásul a jojószindróma megviseli a szervezetedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top