Életmód

XXI. századi fogápolás

A XXI. század embere már megszokta, hogy életének az irányítása a kezében van, és számtalan lehetősége nyílik arra, hogy bizonyos problémákat egyedül oldjon meg. Van olyan dolog azonban, ami ha elromlik, nincs mese, külső segítséget kell kérnünk, ilyenek például a fogaink.

XXI. századi fogápolásEgy fájós fog sok különös gondolatot tud előcsalni az emberből addig, amíg el nem megy a fogorvoshoz. Hányszor álmodoztunk arról, a „bal alsó ötöst” masszírozva, hogy de jó lenne, ha csak úgy, kikaphatnánk ezt a fránya fogat a helyéről magunknak, vagy arról, hogy miért is nem lettünk fogorvosok! Végül, mialatt megkönnyebbülve távozunk a fogorvosi rendelőből, mindent megfogadunk, ami csak eszünkbe jut a fogápolással kapcsolatban. A gyakori és szakszerű fogmosást, a rendszeres ellenőrzésre járást, a kevesebb cukrot és csokit, egyszóval mindent, csak hogy legközelebb ne kerüljünk bajba.

A megfelelő fogápolás egyik legfontosabb eszköze a jól kialakított fogkefe, ami sokkal többet segíthet fogaink védelmében, mint azt gondolnánk, így nem mindegy, hogy melyiket tesszük a kosarunkba. A fogápolás úttörője a legújabb Style-Tech fogkeféjével ugyanis olyan eszközt alkotott, amit fogászati műszerekről mintáztak.

A hátsó fogakhoz előfordul, hogy nehezen férünk hozzá a hagyományos fogkefével, ez által a legveszélyeztetettebbek is, ugyanis ezek szuvasodnak el a leghamarabb. A Style-Tech fogkefe, speciálisan vékony, ráadásul hajlított „S” formájú nyakkal rendelkezik, melynek segítségével a hátsó fogainkhoz is hozzáférhetünk és a puha sörtéivel makulátlan tisztára moshatjuk őket. A vékony nyakat erős fém váz tartja, amitől nem csak áramvonalas, de egyben masszív is lesz a fogkefe.

A Signal segítségével tehát nem csak a fogorvosok kezében van az egészséges fogak kulcsa, hanem a miénkben is, s a Style-Tech fogkefének köszönhetően.

XXI. századi fogápolásDe ki tenne ki szívesen a fürdőszoba polcára egy rémisztő fogorvosi eszközt? A kor emberének ugyanis nem csak a funkcionalitás, hanem a design is fontos, a Signal pedig a fogápoláson kívül a tetszetős külsőre is nagy hangsúlyt fektet. Éppen ezért, a Ferrari autók tervezőjével, a Pininfarina design stúdióval közösen egy nem csak hatékony, hanem minőségi és szép használati eszköz született.

Kevés olyan használati eszköz vesz minket körül, mint az új Style-Tech fogkefe, ami nem csak szép, hanem hatékony is. S mivel korunk embere a tökéletesre vágyik mindig, végre olyan tárgyakat is van lehetőségünk birtokunkba venni, ami nem csak a szemünknek, hanem a testünknek, akarom mondani, a fogunknak is jó. Ajánlott fogyasztói ár 599 Forint.

XXI. századi fogápolás

Még több információ a honlapon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top