Életmód

Fogyj úgy, mint Jennifer Aniston!

A szexi szőke színésznő bizony nem mindig volt karcsú. Bár a duci Aniston már a múlté, azért ő sem engedheti el magát, komolyan oda kell figyelnie a súlyára.

 A színésznő erre esküszik: zónadiéta


Jógaórára igyekezve...
Jógaórára igyekezve…

Brad Pitt exneje – egyesek szerint Angelina örök riválisa – idén töltötte be a negyvenet, mégis sugárzóbban néz ki, mint valaha. A görög származású színésznő a zónadiéta követője. Az alapelv a vércukorszint egyenletesen tartása: ehhez a fehérjék, szénhidrátok és zsírok egyensúlyára van szükség az étkezéseinken belül. A kalóriák 40 százalékát minden étkezéskor szénhidrátokból, 30 százalékát fehérjékből, további 30 százalékát pedig zsiradékból kell elfogyasztani. A rendszer a viszonylag gyakori étkezést és a kis adagok fogyasztását is előírja.

Ami a testmozgást illeti, Jennifer hetente háromszor privát jógaórákat vesz Mandy Ingber jógaoktatótól, előtte pedig 20 perces kardioedzést végez. Ilyenkor ötperces bemelegítés után egy percig gyilkos tempóra kapcsolja a futópadot vagy az ellipszistrénert, majd két percre visszavesz a sebességből, s ezt a két fázist váltogatja egymással.

Rokon lelkek: ezt az étrendet követi többek között Sarah Jessica Parker, Cindy Crawford és Renée Zellweger.

Lesd el Jennifertől! Egyél gyakran kis adagokat, hogy ne ingadozzon a vércukorszinted: így elkerülnek majd az éhségrohamok. A jóga pedig nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is rendben tartja.

Ezt ne utánozd! Ne zavarodj bele a kalóriák és a tápanyagok arányának számolgatásába, inkább válassz egyszerűen egészséges ételeket: sovány hússal és zöldséggel nehéz melléfogni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top