Életmód

Energia és lendület a suli előtt vagy után is!

Már bőven benne járunk az iskolaszezonban, a gyermekeink újra bejárnak "dolgozni", vagyis folyamatosan figyelnek, tanulnak, fejlődnek. Hogy mivel kedveskedhetünk nekik a suli előtt vagy délután? Például egy olyan finomsággal, amelyben elegendő energia és lendület van, de mégis alacsony a kalóriatartalma...

Energia és lendület a suli előtt vagy után is!A legfontosabb, hogy jól induljon a nap?

Egy kiadós reggeli mindenképpen segít ezen, érdemes rászánni azt a nagyjából fél órát. Persze a reggeli után egy Pöttyös Túró Rudi is megadhatja a plusz lendületet, hiszen ez az egyik legalacsonyabb energiatartalmú a piacon kapható tejes édességek közül (Egy natúr 30g-os termék energiatartalma (109 kcal) csupán az irányadó napi beviteli érték (INBÉ)* 5 %-a.) emellett olyan hozzáadott kalciumot tartalmaz, amely elősegítheti a megfelelő csont- és fogszerkezet kialakulását és segíthet megőrizni egészségünket.

Minél egészségesebb nassolni való lenne jó délutánra, amikor a gyerekek hazaérnek?

A Pöttyös termékei valóban friss tehéntúróból készülnek, így koncentráltan tartalmazzák a tej értékes tápanyagait.

Kíváncsi vagy, hogy miért jó a Pöttyös Túró Rudi? Érdekel, hogy miért ajánljuk minden kis örökmozgónak? Szeretnéd megtudni, hogyan készítjük a Túró Rudit?

Energia és lendület a suli előtt vagy után is!

Látogass el az www.egeszseg.pottyos.hu oldalra!

 

* Irányadó napi beviteli érték (INBÉ) %-a a felnőttek számára, 2000 kcal-ás étrend alapján. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és a fizikai aktivitás mértékétől függően változhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top