Életmód

Forradalmi újdonság-mikroorganizmusokkal az egészségért

Sok jó kis helyen is elfér, sőt ez a sok jó emberi szemmel nem is látható... Pedig a szervezetünkben és a környezetünkben élő láthatatlan mikroorganizmusok egy része képes tökéletes rendet teremteni bennünk és körülöttünk, illetve az ember és a külvilág kapcsolatában.

Létezik Japánban egy hotel, ahol pusztán attól meggyógyulhatunk, hogy beköltözünk bizonyos időre. A szállodában való gyógyulás az épület magas energetikai rezgésszámának köszönhető, amely jótékony hatású. Most biztosan sokan azt gondolják, hogy ez a hotel olyan helyen épült, ahol a földsugárzás különlegesen erős. De nem erről van szó, hanem arról, hogy az épület szinte minden alkotóelemébe, a betontól elkezdve a falfestékig, belekevertek egy bizonyos EM nevű, magas rezgésszámú anyagot, amely nem más, mint jótékony mikroorganizmusok összessége. Nos, van egy jó hírem! Az áldásos hatásért nem szükséges a Távol-Keletre utazni. Öt éve már Magyarországon is megtalálható az EM, vagyis az effektív mikroorganizmus rendszere, annak jótékony anyaga és az ezt tartalmazó termékek széles skálája. Ugyanis az EM-anyag nemcsak az építkezésben, hanem az étrend-kiegészítők terén, a natúrkozmetikában, a környezetvédelemben, az állattenyésztésben és a növénytermesztésben is alkalmazható és hatékony. Az EM hazánkba való bekerülése és működtetése Páncsity Ferencnek köszönhető, aki beavatott a rendszer, vagy ahogyan ő fogalmaz, a REND-SZER rejtelmeibe.

Láthatatlan  rend  szer

Materializált spiritualitás

Páncsity Ferenc, a hazai forgalmazó egészen érdekes spirituális úton kapta küldetését az EM-mel kapcsolatban, ami nem meglepő, hiszen a mikroorganikus anyagról tudományos műszerekkel történt bemérések igazolják, hogy 430-as értékű magas rezgésszáma (200 felett számít pozitívnak) miatt energetikailag nagyon kedvező tartományba esik. Tehát amiről szó van, az nem más, mint spiritualitás a matériában, amire egy olyan ember, aki régóta vegetáriánus, rendszeresen jógázik, és spirituálisan aktív, nem csoda, ha elsőként talált rá ebben az országban.


 A tudás mint lehetőség

Amikor az EM-anyag valamilyen közegbe bekerül, ott elindít bizonyos öntisztító és harmonizáló biológiai folyamatot, valamint megemeli a rezgésszámot az élőlényben és az anyagban egyaránt.

A jót teremti, nem a rosszat pusztítja

Bizonyára sokan ismerik Teréz anya gondolatát, miszerint annak van értelme, ha valamiért teszünk, nem pedig annak, ha valami ellen cselekszünk. Nos, ez a filozófia áll az úgynevezett effektív mikroorganizmus rendszere mögött, melyről az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján bebizonyosodott, hogy valóban mindenre jótékony hatást gyakorolhat. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy egyrészt nem a rossz folyamatok pusztítását, hanem a jótékony létrehozását tűzte célként zászlajára. Másrészt nem egy-egy konkrét destruktív elváltozást akar megszüntetni, hanem a szervezetünkben és környezetünkben kialakult kibillentség egységes helyreállítására törekszik, aminek következménye az egyes problémák megoldódása. Nos, aki ezek olvastán arra gondol, hogy újabb csodaszerről van szó, az bizony téved. Az effektív mikroorganizmus, vagyis az EM abszolút valóságos erejű anyag, melynek hatékonyságát a természet adta intelligencia működteti, így nem meglepő, hogy az élet szinte minden területén jótékonyan használható.

Sejtszintű intelligencia

 

Az EM több mint 80 összetevőből álló biológiai anyag, jótékony tejsavbaktériumok, fermentáló gombák, fotoszintetizáló baktériumok, élesztők és Actinomycetesek csoportosulása, amely a mikrobavilágon keresztül fejti ki áldásos hatását. Mentes mindenféle vegyszertől, genetikailag módosított élőlénytől. Az EM-rendszert kidolgozó japán kutatócsoport úgy válogatta össze e mikroorganizmusok közösségét, hogy azok – egymás anyagcseréjét segítve – a természetben velük együtt élő lények létezését segítsék, kiegészítsék. A minket érő káros környezeti hatások, legyen szó az élelmiszerekben található mesterséges adalék anyagokról vagy akár a szmogról, savas irányba tolják az élő szervezet pH-értékét. A sav-bázis egyensúly ilyen irányú kibillenése egyértelműen kedvez a fertőző baktériumok felszaporodásának. Az EM a kedvezőtlen változásokat nem újabb és újabb beavatkozásokkal, kezelésekkel próbálja kiküszöbölni, hanem rendet teremt, ezzel visszaállítva az egyensúlyt az anyagban, és magas rezgésszámának köszönhetően a szellemiségben, a gondolkodásban is. Tehát alkalmazásával összességében kiegyensúlyozottabbakká válhatunk.

Láthatatlan  rend  szer

Felismeri a kibillentséget. – A mikroorganizmusok rendkívül intelligensek, ezért az EM-anyag abban a közegben, amelybe belekerül – például az emberi szervezetben – felismeri a hiányosságokat, és képes arra, hogy kiválassza azokat az összetevőket, amelyek alkalmasak ezt a kibillentséget helyreállítani. Támogatja a jót. – A mikroorganizmus többi alkotóeleme pedig az élvonalba került jótékony erőket támogatva azok mögé áll.
Fokozza a szépséget. – Mivel rendelkezik a pozitív irányú folyamatokat támogató hatással, felismeri és fel tudja erősíteni például egy-egy kozmetikai szerben lévő jótékony komponens hatását.
Harmonizálja a vizet. – Arra is képes, hogy a víz (amely testünk 60-70 százalékát teszi ki, és átjárja minden sejtünket) szerkezetét úgy alakítsa át, hogy annak jótékony hatása az élő szervezet számára felerősödjön, és még inkább befogadhatóvá váljon.


 SOMA: „Az EM teljesen beépült a mindennapjaimba”

 

Soma zseniálisan néz ki, aminek talán éppen az az egyik oka, hogy 40 éves koráig egyáltalán nem használt kozmetikumokat. Mígnem három éve rátalált az EM-re.

 

„Alapvetően iszonyodom a kemikáliáktól. A természeteshez vonzódom minden olyan dologgal kapcsolatban, amely érintkezésbe kerül velem. Néhány éve egy barátom mesélte, hogy olyan készítményre talált rá, amely elmulasztotta az ekcémáját. Erre felfigyeltem, mert az egyik öcsém régóta ilyen problémával küzd, majd utánajártam, miről is van szó. Így kerültem kapcsolatba Páncsity Ferenccel, azzal az emberrel, aki behozta Magyarországra az EM-rendszert, illetve ennek termékeit. Amikor elmentem hozzá az otthonába, elképesztő rezgésű energiákat éreztem, és hasonló érzés járt át, mint a Pilisben, a Dobogókő felé vezető ösvényen. Meg is kértem Ferencet, egy kicsit hagyjon magamra, hadd meditáljak. Mint kiderült, mindez annak volt köszönhető, hogy Ferenc úgy építette a házát, hogy annak minden összetevőjébe belekeverte az EM-anyagot, amelyet egyébként később bemérettem kineziológussal, és kiderült, hogy 400 feletti rezgésszámú. Az, amit éreztem, és az, hogy közben a testvéremnek másfél hónap alatt elmúlt az évek óta aktív ekcémás betegsége, egyértelműen terelt a termékek kipróbálása felé. A legelső jótékony hatás annak a mély ráncnak az eltűnése volt, amely a melleim között keletkezett attól, hogy mindig oldalt fekve alszom. Elkezdtem használni az EM egyik krémjét, és három hét múlva nem volt ott a ránc. Ez 43 évesen hatalmas meglepetést jelentett. Ezenkívül a férjem száraz bőrét és a szomszédom kezén lévő kipállásokat is helyrehozta a készítmény. Mindezek után kipróbáltam a sampont, ami azt eredményezte, hogy fésülködésnél nem hullik ki egy maréknyi hajam, mint azt megelőzően. A lányomnak pedig a zsíros haját hozta helyre ugyanez a sampon. Ebből azt szűrtem le, hogy az EM-anyag nem egy-egy bizonyos problémára jó, hanem valóban rendet teremt az emberben, visszaállítja a kibillentségeket, és az optimális közép felé vezet. Ma már az egész család issza az EM-vizet, én pedig ezenkívül még olyan kerámia ékszereket is viselek, amelyek magukban hordozzák az anyag energiáit. Az EM teljesen beépült a mindennapjaimba.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top