Életmód

Gondoskodás – világszerte

Van egy cég, melynél a gondoskodás olyan alapérték, ami áthatja a mindennapokat és a munkához való hozzáállást, és szeretné ezt az értéket minél több emberhez eljuttatni hazánkban is. Hogyan?

Felelősségteljes gondoskodás

A Douwe Egberts Omnia kávét is forgalmazó amerikai Sara Lee Corporation leányvállalatai az egész világot behálózzák. A sokszínűség ellenére egy központi gondolat minden országban áthatja a cégek munkafilozófiáját: felelősségteljes gondoskodással kísérik végig a termékek útját a termelőktől egészen a vásárlókig, beleértve a munkavállalók mindennapjait és a társadalmi környezetet is.

Gondoskodás - világszerteUTZ kávék

Az UTZ az egyik legnagyobb minősítési program, melynek segítségével visszakövethető a kávé származása, és amely igazolja, hogy azt felelősségteljes, azaz fenntartható módon termesztették olyan farmokon, ahol a termelők óvják a természetet és a helyi közösséget. A Sara Lee Corporation világszerte arra törekszik, hogy minél több helyen választhassanak a vásárlók UTZ minősítéssel rendelkező kávét.

Társadalmi szerepvállalás – világszerte

A vállalat már több mint 10 éve támogatja a Nemzetközi Élelmiszerbankot „Coffee for everyone” elnevezésű programjának keretében nem csak a tengerentúlon, de Európa számos országában is.

Csészényi gondoskodás Magyarországon

A Sara Lee Hungary Zrt. társadalmi szerepvállalása hazánkban is nagy múltra tekint vissza, évek óta elkötelezetten támogatja a hátrányos helyzetű családokat, fiatalokat, időseket. A vállalat idén úgy döntött, hogy a Douwe Egberts Omnia révén nagyszabású támogató programot hív életre „Csészényi gondoskodás” címmel, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve.

Gondoskodás - világszerte

Segíts te is!

Nem kell ahhoz a Sara Lee-nél dolgoznod, hogy a gondoskodás a te életedben is fontos szerepet kapjon. Figyeld meg, hogy ha egy kicsit több figyelemmel és törődéssel fordulsz a környezetedben élőkhöz, az ő figyelmük is visszasugárzik rád. A kölcsönösen kialakuló, figyelő gondoskodás pedig tartalmasabbá, meghittebbé teszi a mindennapokat.

Bővebb információk: www.cseszenyigondoskodas.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top