Életmód

Ahol a wellness lelki élmény is

Ha fürdőzni támad kedved, számtalan wellness központ és élményfürdő közül választhatsz. Ha megtisztulni és elcsendesedni vágysz, máris nehezebb a dolgod. Ha olyan helyet keresel, ahol a fürdőzés lelki élmény is, ahol évezredes szertartásokkal tisztulhatsz meg, s ahol a pihenés egyben gyógyulás, akkor a Spiritben a helyed.
Ahol a wellness lelki élmény is

 

22 medence, 10 ezer négyzetméteres alapterületű fürdőrészleg, 25 méteres uszoda, impozáns épületbelső, lenyűgöző tisztaság mindenütt – ez a Spirit hatalmas wellness és fürdőrészlege, a lényeg mégis a különleges Spirit- gyógyvíz. „A legfőbb jó a vízhez hasonló: mindennek hasznos, de nem harcos” – írja Lao-ce Az út és az erény könyvében.

Ahol a wellness lelki élmény is 250 millió év, 1056 méteres mélység, 200 hosszú év alatt bejárt misztikus utazás a földtörténeti kőzetekben: így válik felbecsülhetetlen természeti kinccsé a sárvári ősforrás 46 celsius fokos vize, mikor felbukkan a Spirit medencéit tápláló kútban.

A mélyből magával hozza azokat az ásványi sókat és nyomelemeket, amelyeknek páratlan gyógyító hatását tulajdonítják. A Spirit-gyógyviz Európa Holt-tengereként bizonyítottan képes a nőgyógyászati problémák, gyulladásos megbetegedések, mozgásszervi bántalmak, reumatikus panaszok, műtéti sebek és sportsérülések eredményes kezelésére.

A Spirit külön ügyel a tisztaságra: a mindenféle kemikáliától mentes vizet naponta cserélik a medencékben. Úgy gondolják, a fürdőzés nem pusztán szórakozás, hiszen a forrás az emberiség történetében mindig szakrális hely volt – aki a forráshoz járult, megmerítkezett és megtisztult.

Ezáltal közvetlen kapcsolatba került a legősibb elemmel, egyszersmind a legősibb, legtisztább tudással.

Ahol a wellness lelki élmény is

Amikor először lépsz be a Spirit Oázisba, azonnal tudni fogod, a legjobbat választottad. Az Oázis lényegét persze a különféle harmonizáló és lazító élménymedencék alkotják a fekvő- és ülőmasszázsokkal, a nyakzuhanyokkal, masszázsfúvókákkal és -padokkal, gejzírekkel és vízi gombákkal. A fürdőzés igazán relaxáló és élményéhez hozzájárul a nappali természetes fény és a hangulatos világítás a medencékben és az egész welness részleg területén.

További információk!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top