Életmód

Fedezd fel a hétköznapok igazi báját a Spiritben!

Ha menedékre vágysz a hétköznapok monotóniája elől, ha legszívesebben elzárkóznál a külvilágtól, s közben el is utaznál messze, csak meg kell tapasztalnod mindazt, ami a Spirit: békesziget, az ezeregyéjszaka csodája, wellnessparadicsom, egyszersmind a hely, ahol igazán otthon lehetsz. A Spirit Hotelben minden nap ünnep.

Fedezd fel a hétköznapok igazi báját a Spiritben!A szálloda kényeztető kínálatát összefoglalni is képtelenség, elég csak a luxuskényelmet nyújtó, különféle szintű szobákra és lakosztályokra, a lélegzetelállító, huszonkét medencés fürdő- és a nem mindennapi szaunarészlegre gondolni.

A hotel csúcstechnikája a legősibb emberi tudással egészül ki: a hamam, a razul, a keleti hangulatot idéző törökfürdők, a skandináv nyugalmat árasztó szaunarészleg és a Spirit teljes belsőépítészete az őselemek szimbolikáját hordozza. A több ezer éves tradicionális gyógymódok csak kiegészítik a természet és a régióban egyedülálló sárvári gyógyvíz erejét.

A szálloda fitness részlege, a személyre szabott tréningek és kezelések pedig garantálják, hogy tényleg újraszületve térhess vissza Sárvárról.

Te döntesz: engeded, hogy kiszívjon a napi rutin, vagy időt szakítasz magadra és a kedvesedre, hogy együtt fedezzétek fel a hétköznapok valódi báját és szépségét egy olyan helyen, ahol minden nap ünnep.

A Spirit Hotel téli akciója éppen erre a helyzetre kínál megoldást: a lazító wellness, a stresszmentesítő kezelések, az élmény- és termálmedencék sokasága a Spirit-hétköznapokat a legjobb otthoni hétvégénél is pihentetőbbé teszik.

Fedezd fel a hétköznapok igazi báját a Spiritben!

Ráadásul most a három éjszaka mellé egy negyediket is kapsz ajándékba!

További információk!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top