Életmód

Állapotfelmérés néhány perc alatt

Ismerős a kép, amikor a sokadik vizsgálatra visszarendelt beteg inkább csak legyint: erre nekem nincsen időm... Bár manapság egyre nagyobb figyelmet kap az egészséges életmód, a hétköznapok felgyorsult munkatempója mellett egyre kevesebb idő jut az önvizsgálatra, a testi-lelki harmónia visszaállítására, a napi teendők pedig eleve kizárják az egészségtudatos életmódot - gondolnánk.

Orvostól orvosig rohanunk, miközben magunknak sem valljuk be, hogy csak a tünetekkel foglalkozunk, az okokról nem veszünk tudomást.

Pedig van módszer, amellyel néhány perc alatt pontos képet kaphatunk a szervezetünk állapotáról: az Electro Interstitial Scan (EIS) orvosi állapotfelmérő készülékkel a Spirit Hotelben végre pont kerülhet a szakrendelőből szakrendelőbe történő vándorlás végére. A Spiritben a teljes test, a szervek és szervrendszerek működésbeli állapotát a legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb módon térképezik fel.

Az EIS-vizsgálat a jellemző népbetegségek, kockázati tényezők figyelembevételével ad információt a hormonháztartásról, a sav-bázis viszonyokról, a szabad gyökökről, a májfunkció, vércukor, koleszterin, vérzsír értékekről.

Állapotfelmérés néhány perc alatt

Véleményezi a központi idegrendszer aktuális helyzetét, a lelki állapotot. Nincs ok az aggodalomra: vizsgálat teljesen fájdalommentes, az eredmény tudatában pedig szakember ad életmódtanácsokat, hogy végre a tünetek mellett az okokat is kezeljük.

Ne fogd az időhiányra: a legcsodálatosabb környezetben állíthatod helyre magadban a rég elvesztett harmóniát. A sárvári Spirit Hotel gondoskodik arról, hogy visszanyerd régi jó formád és egészséged, miközben igazán feltöltődve pihenhetsz a természet ölelte luxusban.

További információk! 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top