Életmód

Öngyógyulással a sokkal jobb életminőségért

A stresszt ideig-óráig ugyan lehet kezelni, de a nyugati orvoslás leginkább csak általánosságban foglalkozik vele, mint népbetegséggel. Holott, lássuk be, talán az alkati tényezők a legfontosabbak, hiszen éppen az alkat befolyásolja legjobban a testi és mentális működést. Éppen ezért kiváló kiegészítője az ajurvéda az európai orvoslásnak: az indiai egészségtan a világ legrégebbi hagyományain alapuló holisztikus gyógymód, ellazulást, kellemes közérzetet és betegségmegelőzést célzó kezelései kifejezetten jótékonyak.

Öngyógyulással a sokkal jobb életminőségértHa jobban meg szeretnéd ismerni önmagadat, ha elébe mennél a bajnak, ha érzed, hogy kezdesz kimerülni, érdemes minél hamarabb megismerkedned az ajurvédával, ha lehet, olyan helyen, ahol érzed, hogy jó kezekben vagy.

A Spirit biztos hátteret nyújt az ősi gyógyászati módszernek, a szálloda lehetőséget ad arra, hogy egy igazi ajurvédikus állapotfelmérésen határozzák meg az alkatodat, és a további teendőket.

Az ajurvéda tökéletes megoldás lehet a különféle ízületi problémák, hát- és derékfájdalmak, az általános stressz, az asztma, a vérnyomásbetegségek, emésztési problémák és bőrtünetek kezelésében.

Egy kezelés, ahol nemcsak a betegséget, vagy a kívánt hatást tartják szem előtt, hanem az egyéniségedet, az alkatodat, s a neked leginkább megfelelő gyógymóddal és életmóddal fogod elérni azt az életminőséget, amiről talán már le is mondtál.

Az ajurvéda alapelvei szerint különféle olajos masszázsokkal, és leöntésekkel, melegterápiával, inhalálással, fürdőzéssel és következetességgel elősegíthető az öngyógyulás.

Öngyógyulással a sokkal jobb életminőségért

Ha nem bíznál magadban, az ajurvédikus masszázsokat és kezeléseket szakemberek végzik, az életmódtanácsokat pedig pontosan azért kapot majd, hogy elkezdj hinni önmagadban. Hiszen mindenre képes lehetsz, csak meg kell látnod önmagadban (is) az univerzumot.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top