Életmód

Thali’sens: megszépülve visszatérni a mindennapokba

Ugye érezted már, hogy legszívesebben magadra zárnád az ajtót, kikapcsolnád a telefont, tévét, számítógépet, hogy végre csendben lehess, s beérd magadat?

Thali'sens: megszépülve visszatérni a mindennapokbaVan egy hely, ahol a kinti világ törvényei nem érvényesek, ahol nincs birtoklás, megfelelési kényszer, könyöklés és stressz. Távol a férfiak harsányságától, a munkától és a kötöttségektől. Van egy hely, ahol test és lélek végre beéri egymást, ahol újrateremtődhet benned a harmónia, ahol újra érezheted, hogy nő vagy, és hogy jó nőnek lenni: ez a Thali’sens, a Spirit Hotel talán legcsodálatosabb titka, egy kezelés, amely másfél óra után újra széppé és kiegyensúlyozottá képes varázsolni, hogy újult erővel térhess vissza a mindennapokba.

A Thali’sens a Spirit spa-kezeléseihez hasonlóan szintén nemcsak a felszínen hat. A Spirit ugyanis tudja: nem érdemes csak a nyomokat takarítani, a tüneteket kezelni, a problémákat a szőnyeg alá söpörni. A smink elfedi a valóságot, a Thali’sens viszont magát a valóságot képes megszépíteni: a test és lélek harmonizálásával revitalizálni az egész szervezetet, hogy a ragyogó bőr, tiszta tekintet valóban a kiegyensúlyozott lélek tükre lehessen.

A Thali’sens kényeztető kezelések olyan meditatív rituálék, amelyek a 4 + 1 őselem szimbolikáját idézve kombinálják az öt földrész növényi kivonatait és ásványi anyagait. A Thali’sens Mesés Kelet – méregtelenítő utazás, az Atlanti-óceán – revitalizáló merülés, az Ázsia -nyugtató kikapcsolódás, a Polinézia – lazító kalandozás és az Amazónia – energizáló expedíció az elérni kívánt hatás mellett teszik újra finommá, selymessé és feszessé a bőrt, miközben megszabadítanak minden feszültségtől és gondtól.

Thali'sens: megszépülve visszatérni a mindennapokba

Te is tudod, hogy minden betegség alapja a belső egyensúly felbomlása. A megoldatlan problémákból góc lesz, a gondból lelki zavar, a késztetésekből és szorongásokból hastájékon szorítás, torokban gombóc. Ne hagyd, hogy így legyen, a Thali’sens segít ellazulni, és helyreállítani az egyensúlyt, hogy újra erősnek érezd magad. Hidd el, minden probléma megoldható, és te is képes vagy rá. Ha újra erősnek és szépnek látod magad a tükörben, talán titkon már meg is oldottad őket.

További információk! 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top