Életmód

4 tipp, hogy jól érezd magad a bőrödben

Aki jól érzi magát a bőrében, az kicsattan az energiától, és mások számára is kellemes társaság. Adunk négy tippet, hogy kicsit szebb legyen a világ!

1. Tégy valamit másokért! Ha önkéntes munkát vállalsz, nemcsak másokért teszel valamit, neked magadnak is jobb lesz a közérzeted tőle. Nézz körül a környezetedben, számos hely van, ahol segíthetsz!

2. Az érintés boldogít. Teljesen mindegy, hogy a gyermekedről, a párodról vagy egy barátodról van szó: ne fukarkodj az ölelésekkel!

3. Ki a komfortzónából! Gondoltál már rá, hogy a nyári vagy a téli üdülés egyszer kicsit más legyen, mint lenni szokott? Ha a nagyvárosokat szeretted, most bérelj egy szobát egy csendes faluban, ha síelni jártál, próbálj ki egy wellness-hétvégét. És mit szólnál ahhoz, hogy hátizsákkal fedezd fel az ország egy vidékét – vagy akár egy egzotikus tájat?

4. Próbáld ki az arctornát. Ha este, a tükör előtt eltúlzott mimikával elmondod az ábécé összes magánhangzóját, feszesen tarthatod a bőrödet, feloldódhat a fáradtság okozta fejfájásod, és a tükörben látott képtől garantáltan fel is vidulsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top