Életmód

6 tipp, hogy elkerüld a kínos pillanatokat az edzőtermek öltözőjében

Hasznos tippek, hogy elkerüld a kínos pillanatokat az edzőterem öltözőjében.

Hagyd otthon az értékeidet: a  legjobb, ha csak azt viszed magaddal az edzőterembe, amire feltétlenül szükséged van.  Lopások sajnos az edzőtermekben is előfordulhatnak…

Felejtsd el a zuhany-maratont: a zuhanyozók száma behatárolt, és  általában kevesebb, mint ahányan zuhanyozni szeretnének. Vagyis: légy a lehető leggyorsabb!

Ne illatozz, mint egy drogéria! Ha húsz nő egyszerre kezdi el dezodorral fújni, majd parfümözni magát edzés után, brutális lehet a végeredmény. Ha lehet, inkább válassz illatmentes izzadásgátlót.

Ne légy pletykaközpont! Sokan már az öltözőben szeretnék megkezdeni a  ráhangolódást az edzésre, majd még egy kicsit csendben maradni sportolás után.  Nos, ők biztosan nem vágynak a legfrissebb hírekre, amelyet hangosan kitárgyaltok. Ráadásul soha nem tudhatod biztosan, ki öltözik a következő sorban, látótávolságon kívül, de hallótávolságon belül.

Ne terjeszkedj! Az öltöző nem a gardróbszobád: ne szórd szét az összes cuccod a padokon, és ne essen hasra mindenki a te táskádban.

Ne mászkálj mezítláb! Még a legtökéletesebben tisztán tartott öltözőben is bujkálhat egy-két kórókozó a talajon. A gombamentes láb titka: viselj papucsot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top