Életmód

Megdöbbentő, olyanra műtettné magát, mint Jessica Alba!

Egy kínai hölgy több plasztikai műtétnek is alávetné magát, hogy így szerezze vissza exbarátját, aki rajong az amerikai sztárért.

A 21  éves kínai nő teljesen összetört, amikor szakított Jessica Alba-rajongó pasijával: a 28  éves férfi közös lakásukat is a színésznő fotóival tapétázta ki, és állandóan róla áradozott, sőt, párszor azt is megemlítette, mennyire szeretné, ha a barátnője jobban hasonlítana az amerikai sztárra. Egyszer még egy szőke parókával is megajándékozta a lányt.

Egy hónappal ezelőtt a hölgy megelégelte a kedvese túlzott rajongását, és elhagyta a férfit, de azóta sem tudta túltenni magát a szakításon. A barátai sem tudták megvigasztalni, végül egyikük felvetette a plasztikai műtét ötletét. Az egyik sanghaji kórházban végül elvállalták a beavatkozás-sorozatot, amelynek során a hölgy szemének és orrának állását is megváltoztatják majd. Az orvosok ingyen végzik el a műtéteket, hogy az eredményről készült fotókat reklámként használhassák majd fel.

A kórház igazhatója ugyanakkor komolyan elbeszélgetett a hölggyel: szerinte, ha azért végezteti el az operációkat, mert jól akar kinézni, az rendben van, ám ha teljesen Jessica Alba-utánzatot szeretne „készíttetni” magából, akkor pszichológus kezelésére is szüksége van, mivel valószínűleg súlyos önbizalomhiányban szenved. Ugyanakkor megerősítette, hogy nem ez az első eset, amikor valaki azért fordul plasztikai sebészhez, hogy egy celebritáshoz hasonlíthasson.

A fiatal nő beleegyezett, hogy beszél az édesanyjával, mielőtt meghozná a végső döntést a műtétsorozatról. Kínában egyébként évente több milliárd jüant költenek az emberek plasztikai műtétekre, sokan azért fordulnak orvoshoz, hogy javítsanak álláshoz jutási, vagy házasodási esélyeiken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top