Életmód

Használd a természet patikáját!

Stresszes és rohanó világunkban bizony nagyon keveset foglalkozunk az egészségünkkel.

Általában megvárjuk, amíg ledönt bennünket lábról valamilyen betegség, azután pánikszerűen elszaladunk a háziorvosunkhoz, hogy segítsen rajtunk egy ütős gyógyszeres kezeléssel.

A legtöbb esetben még arra is sajnáljuk az időt, hogy egy-egy komolyabb betegséget kifeküdjünk, hiszen úgy érezzük, hogy nem tudnának bennünket nélkülözni a munkahelyünkön. Nem gondolunk a gyógyszerek mellékhatásaira, vagy, hogy hosszútávon ártanak-e a szervezetünknek, csak mielőbbi gyógyulást várunk el tőlük. Pedig manapság a természet patikája számtalan egészségbarát gyógymódot, vagy éppen megelőző alternatívákat kínál, hogy megőrizzük egészségünket.

A gyógynövények ismerete és használata elterjedt volt és elismert. Nagyanyáink még használták is ezt az ősi tudást, és ismerték minden levél, szár, virág vagy gyökér titkát. Azután valamiért megfeledkeztünk ezekről a lehetőségekről, és előtérbe kerültek a mesterséges gyógyszerek. Szerencsére a természet nem feledkezett meg rólunk, és türelmesen megvárta, amíg az ember újra felé fordul.

 

Használjuk ki a természet nyújtotta lehetőségeket!

Szeretnénk bemutatni néhány olyan növényi kivonatból készült cseppet, amelyek bizonyítottan jó hatással vannak a szervezetünkre és védenek vagy segítenek egy-egy betegség megelőzésében, vagy legyőzésében, akár a hagyományos gyógyszeres kezeléssel karöltve.

 

CICKAFARK CSEPPEK (étrendkiegészítő készítmény)
A cickafark cseppeket a népi gyógyászatban emésztési zavarok, gyomorgörcs, puffadás, gyomor és bélgyulladás ellen használják. Menstruációs panaszok, aranyeres vérzés, nehezen gyógyuló sebek, fekélyek kezelésére is ajánlott, a szájnyálkahártya és fogíny megbetegedései esetén öblögető szerként használható, illetve segít a torok, gége és a hangszálak normális működésének fenntartásához.

 

CRATEGUS CSEPPEK (étrendkiegészítő készítmény)
Galagonya virágos ágvégéből készült 40 %-os alkoholos kivonat.
A szívkoszorúerek vérellátását és a szívizom anyagcseréjét javítja, enyhe görcsoldó és nyugtató hatással rendelkezik.

 

A galagonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a szív és keringési rendszer normális, valamint a tápcsatorna megfelelő működéséhez, a belső komfortérzés fenntartásához.

 

CSALÁN CSEPPEK (étrendkiegészítő készítmény)

A növény hatóanyagai hozzájárulnak az izületek normális működésének fenntartásához, valamint a prosztata és a vesék egészséges működéséhez.

 

ECHINACEA CSEPPEK (étrendkiegészítő készítmény)

Az Echinacea Cseppek belsőleg fokozzák az emberi szervezet természetes védekező erejét. Külsőleg: nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, felfekvések, ekcéma, égési és fagyási sérülések valamint gyulladásos szájnyálkahártya kezelésére ajánlott.

Az Echinacea cseppek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a természetes védekező rendszer működését, hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.

 

 

KÖRÖMVIRÁG CSEPPEK(étrendkiegészítő készítmény)

A körömvirág cseppek alkalmazása során a népi gyógyászatban kiváló eredményeket értek el. Gyulladáscsökkentő és sebgyógyulást elősegítő hatása miatt elsősorban nehezen gyógyuló sebek, felfekvés, égés és fagyás, visszérgyulladás és lábszárfekély kezelésére használják külsőleg.

A növény hatóanyagai hozzájárulhatnak a szervezet egyensúlyának megőrzésében stressz esetén, valamint az életkor eéőrehaladtával összefüggő változásoknál.

 

 

ORVOSI ZSÁLYA(étrendkiegészítő készítmény)
Az orvosi zsálya csepp nyugtató, emésztést segítő (epehajtó és görcsoldó), valamint izzadáscsökkentő hatású készítmény.

Az orvosi zsálya hatóanyagai segíthetnek az izzadás csökkentésében és normális szinten tartásában, valamint menstruáció alatt a megszokott életvitel és közérzet

fenntartásában.

 

Ez csak néhány „csepp” volt a Bioextra kínálatából. Látogass el honlapunkra és ismerd meg termékeinket, amelyeket a természet ihletett!

 

www.bioextra.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top