Életmód

“Zoknikampány” a mellrák ellen

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 2010. február 4-től ismét elindítja nagysikerű"Összefogás Zokni" elnevezésű kampányát, azért, hogy minél több nő megismerkedjen a mellrák tüneteivel, kezelésével, és természetesen a korai felismerés fontosságával.

A tavalyi sikert a számok igazolják:  2009-ben több mint húszezer darab összefogás zoknit értékesítettek a SPAR üzleteiben. Ez azt jelenti, hogy – a tetszetős és kényelmes zokni mellett – húszezer háztartásba, s remélhetőleg ennél sokkal több nőhöz jutott el a mellrák megelőzésének fontosságát és az önvizsgálatot bemutató tájékoztató füzet. Az elmúlt év során az Összefogás arcai mellett több híresség is csatlakozott a kezdeményezéshez. A sztárok nagy örömmel segítettek az adománygyűjtésben. Székesfehérváron Oroszlán Szonja, Óbudán Galambos Erzsi és Ungár Anikó, Kispesten Sebestyén Márta és Csomor Csilla, Debrecenben Ráckevei Anna és Körtvélyes Éva, Nyíregyházán Sütő Enikő és Tallós Rita, Szombathelyen pedig Dobó Kata mutatta be a terméket és buzdította a vásárlókat.

Az elmúlt évben tehát a vásárló széles körében vált ismertté a kampány. Az idén a betegség elleni küzdelem jelképes termékeit, a jótékony célú zoknikat az ország INTERSPAR áruházaiban lehet megvásárolni. Ezzel az üzletlánc kiemelkedő szerepet vállal abban, hogy minél több családhoz eljusson a termék és főleg a hozzá kapcsolódó fontos üzenet, kortól és anyagi háttértől függetlenül.

Az Összefogás Zokni

Kifejezetten az Egészség Hídja Összefogás támogatására készült az „Összefogás zokni”. Mindegyik terméken megtalálható az Összefogás szimbóluma, ezzel hirdetve a támogatók elkötelezettségét a mellrák elleni küzdelem iránt. Pamut és kevert szálas alapanyagból, kényelmes orrlezárással készült zoknikról van szó, melyek sport változatai sarok- és orrerősítettek. A direkt hölgyek kifejlesztett sport-, boka- és titokzoknik négy különböző színben készülnek (fehér,rózsaszín, szürke és fekete).

„Zoknikampány
„Zoknikampány
„Zoknikampány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top