nlc.hu
Életmód
Csapatverseny

Csapatverseny

Várjuk mindazon - 18. életévüket betöltött - 4 fős munkahelyi, baráti társaságok, vagy éppen családok jelentkezését, akik közösen, együttes erővel kívánnak, egy több száz fő által már sikeresen tesztelt fogyókúrás program segítségével megszabadulni felesleges kilóiktól, ezáltal egészségesebbé, karcsúbbá válni.

Az induló csapatok 2010. március 1-től a www.zsiregetoklub.hu honlapon jelentkezhetnek, rövid leírást adva magukról, feltüntetve személyenként a leadni kívánt kilóik számát, illetve néhány mondatban vázolva a túlsúlyból adódó esetleges problémáikat.

A regisztrált csapatok kiválasztása a www.zsiregetoklub.hu oldalon leadott közönségszavazatok figyelembe vételével történik. A végül kiválasztott 25 csapat valamennyi tagját a Zsírégető Klub 4 héten keresztül ingyenesen fogja ellátni az ABC fogyókúra rendszer étrendjeivel.

A saját induló súlyához képest legtöbb súlyt veszítő 2 csapat pedig a 4 hét letelte után továbbra is ingyenesen fogyhat a Klub költségén, mindaddig, míg valamennyi tagja el nem éri az általa ideálisnak tartott testsúlyt!

Fogyjunk tehát együtt, baráti, családi körben, érjünk el közös sikereket, tegyünk meg mindent az egészségünkért!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top