1. Ne együk túl magunkat!
Hagyományosnak mondható, hogy a húsvéti időszakban hajlamosak vagyunk túlenni magunkat, nem feltétlenül a mennyiség, hanem a hétköznapokban szokatlan nehezebb ételeknek köszönhetően. A gyomor túltelítődik, még reggel is érezhető, hogy a szokásosnál nehezebb.
2. Ha mégis….
Nem véletlen, hogy nyaraláskor, teleléskor a szállodákban és panziókban gyümölcsleveket kínálnak a reggeli mellé. A gyümölcslevek köztudottan jó hatással vannak emésztésünkre is.
Egyre több helyen kerül az asztalokra ebédkor és a vacsora mellé gyümölcslé. Nemcsak népszerű döntés, hanem egészséges is, ha az ünnepi uzsonna mellett a juice is terítékre kerül.
3. Ügyeljünk a Húsvéti csomag tartalmára
A húsvéti ajándékcsomagba friss gyümölcsök ritkán kerülnek, viszont egy-egy kisebb csomagolású, például 2 dl-es 100 százalékos gyümölcslé könnyen elrejthető a „Nyuszi kosarában”. A gyerekek örömmel fogadják a finomságokat és szívesen fogyasztják el a csomag teljes tartalmát.
4. Gondoljuk meg, mit választunk!
Ha eddig nem is tettük, most fokozottan kell figyelnünk arra, hogy a választott termékek hozzáadott cukrot-, színezéket és tartósítószert ne tartalmazzanak!
Ha gyomrunk érzékenyebb…
keressük a MILD gyümölcsleveket, ezek természetes módon alacsonyabb savtartalommal rendelkező gyümölcsökből készülnek, így az érzékenyebb gyomrúak is fogyaszthatják.
Legyen a gyümölcslében természetes formában tartalmazott C-vitamin!
Gondoskodjunk szeretteinkről úgy, ahogy csak mi tudunk igazán! 100 százalék gyümölcsből készült, természetes C-vitaminban gazdag hohes C-vel.
A hohes C gyümölcslevek nagy gondossággal, odafigyeléssel, 100%-os gyümölcstartalommal készülnek, természetes C-vitamint, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak azért, hogy mindannyiunk számára a lehető legmegfelelőbb és a lehető legjobb vitaminbevitelt és természetesen egészséges táplálékot nyújtsanak.
További tippek, tanácsok, ötletek: www.hohes-c.hu