nlc.hu
Életmód
Felejtsd el a plasztikát, itt a mellemelő melltartó!

Felejtsd el a plasztikát, itt a mellemelő melltartó!

Az új mellemelő melltartó véget vethet a push-up korszaknak, sőt, a plasztikai sebészek üzletét is rontja. Tény, hogy nem egy kecses darab, viszont viselői szerint minden eddigi hasonló találmánynál hatásosabb.

Felejtsd el a plasztikát, itt a mellemelő melltartó!Az Instant Uplift Bra, azaz instant mellemelő melltartó névre hallgató találmány elöl nem más, mint egy széles, rugalmas pánt, amelyet a mell alá kell helyezni. Hátmegoldása hasonló a sportmelltartókéhoz, rugalmas pántjai egyszerre javítják a testtartást, és húzzák felfelé a mellet. Az új találmányt a hagyományos melltartó felett kell viselni, és az is tény, hogy sportmelltartószerű hátrészével nemigen veszi fel a versenyt a kecses push-up csodákkal. Kipróbálói szerint a vékony pólók alatt látszik, hogy viselőjén tulajdonképpen két melltartó van, ám egy vastagabb felsőrész alatt nem mindennapi a hatás: egyszerre javít a mell tartásán, és növeli a méretét. Ráadásul a hátat is megtámasztja, így jó szolgálatot tesz a hanyag testtartásra hajlamos nőknek. A brit vásárlók az egyik közismert hipermarketlánc üzleteiben 19 fontért (körülbelül 5700 forintért) juthatnak hozzá az új találmányhoz, bár a szkeptikusabb hölgyek már feltették a kérdést: mi történik, ha lekerül a melltartó, és kiderül a kendőzetlen igazság?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top