nlc.hu
Életmód
Új CITROËN C3: a Visiodrive … most négy év garanciával

Új CITROËN C3: a Visiodrive … most négy év garanciával

Az új CITROËN C3 elődje sikertörténetét folytatja, de új ruhában, feszes, dinamikus vonalakkal és csillogó üvegfelületekkel.

Külső méretei nem nőttek, így ügyesen lavírozik a városi forgatagban, és parkoló helyet is könnyen talál. Belső tere azonban – hála a különböző ötletes megoldásoknak – tágasabb, kényelmesebb és sokkal csinosabb lett. A finom anyagok, a trendi műszerfal mind-mind a kifogástalan minőség üzenetét hordozzák.

Nem hasonlít egyetlen versenytársára sem, hiszen a tetőre felfutó Zenith szélvédőről első pillantásra felismerhető. A hatalmas üvegfelület nem csak a látóteret növeli, de tágassá és barátságosan világossá varázsolja a C3 utasterét, amely kidolgozottságával, játékos optikai megoldásaival referenciát teremt a kisautók világában. Ráadásul biztonságosabbá is teszi az autózást, hiszen a kereszteződéseket, gyalogosokat sokkal korábban észlelheted.

Új CITROËN C3: a Visiodrive ... most négy év garanciával

Az új CITROËN C3 agilis mégis takarékos benzines és dízelmotorokat kínál – 60-tól 120 lóerős teljesítményig -, így környezetünket is kevésbe terheli.

Kompakt, ötszemélyes, családi autó lévén büszke lehet 300 literes csomagterére, ami kategóriája bajnokává teszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top