nlc.hu
Életmód
Új CITROËN C3: menő és környezettudatos …ráadásul most négy év garanciával

Új CITROËN C3: menő és környezettudatos …ráadásul most négy év garanciával

Akkor se feledkezz meg környezetünkről, amikor új autó vásárlására adod a fejed! Az új CITROËN C3 ebben a tekintetben is megelőzi versenytársait rendkívül alacsony, 99 g/km CO2 kibocsátásával, amivel abszolút az élbolyhoz tartozik.

A környezettudatos vezetést még inkább segíti, hogy Euro 5 motorjaihoz alapfelszereltség a sebességváltás jelző (ICR). Ezzel az okos műszerfali kijelzővel optimális fordulatszámnál tudsz magasabb fokozatba kapcsolni, amit C3-asod alacsony fogyasztással hálál meg kímélve környezetünket, na és a pénztárcádat.

Új CITROËN C3: menő és környezettudatos ...ráadásul most négy év garanciávalNégy benzin- és három dízelmotor közül választhatsz temperamentumodtól vagy utazási és vezetési szokásaidtól függően. Ha csak városban autózol elég egy 60-75 lóerős benzines modell, de a zöldeknek a 1.6 HDi 90 LE változatot ajánljuk: városi fogyasztása mindössze 4,7 liter/100 km, amit 99g/km CO2. kibocsátással koronáz meg. Ha vagányabb, dinamikusabb a vezetési stílusod, válaszd a 120 lóerős 1.6i 16V VTi modellt, amely elhagyva a várost 4,8 l/100km fogyasztást produkál.

Dinamikus, mégis gazdaságos motorjai mellett fontos érv kiváló rugózása is, amelynek köszönhetően kevéssé érzed az útegyenlőtlenségeket. Rendkívüli helyzetekben is nyugodt lehetsz, mert a fékrendszerhez ABS, az elektronikus fékerő elosztó valamint vészfékrásegítő tartozik, amelyek együtt gondoskodnak a megfelelő lassításról, vagy vészmegállásról. A gyermekek biztonságos szállítása érdekében hátul, a két szélső ülés szériatartozékként Isofix gyermekülés rögzítőkkel szerelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top