nlc.hu
Életmód
Új CITROËN C3: Végre felszabadultan…ráadásul most négy év garanciával

Új CITROËN C3: Végre felszabadultan…ráadásul most négy év garanciával

Az új CITROËN C3 ideális városi autó. Kis helyen elfér, de belül annál tágasabb. Ha a városban intézkedsz, vásárolsz, vagy épp az iskola előtt kell parkoló helyet találnod a C3 az, amire szükséged van. Kicsi, amikor szűk utcában forgolódsz, de beülve - a magas üléspozíciónak és az okosan kialakított háttámláknak köszönhetően - minden láb elegendő helyet kap.

Az első utasülés az ötletesen besüllyesztett kesztyűtartónak hála még a vezetőülésnél is hosszabb úton csúsztatható, így még colos barátunk is dönthet, hogy előre ül vagy hátra! Ráadásul a hatalmas üvegfelületeken beárad a fény, és még tágasabbnak tűnik C3-asunk utastere. A tetőbe harapó Zenith szélvédővel – amely rendelhető opció – a madárlestől a csillagvizsgálóig terjed a C3 kompetenciája.

Benn ülve büszkén tapasztalod, hogy az új C3 belsőterének kialakításánál a kis prémium mini, a CITROËN DS3 stílusjegyeit vették át. A burkolatok kiváló minőségűek, a három krómozott, kör alakú kijelző pedig kellemes, retrós hangulatba ringat.

Új CITROËN C3: Végre felszabadultan...ráadásul most négy év garanciával

Barátságos, mégis feszes, dinamikus vonalait, csillogó, bumeráng alakú fényszóróit minden találkozáskor megcsodálod majd. Sőt meg kell szoknod, hogy mások is megbámulják, úgyhogy minden lámpánál mosolyogj!

Tavaszra, nyárra Boticelli kék C3-ast viselj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top