Életmód

Olcsó mobilok a láthatáron

Ha neked tényleg csak telefonálásra és SMS-ezésre kell a telefon, és nem akarsz rá sokat költeni, akkor esetleg érdemes lehet szemrevételezned a Motorola néhány új mobilját.
Hat új, alsó kategóriás telefont mutatott be a Motorola. Hogy közülük pontosan melyikek jönnek Magyarországra, az még nem dőlt el. De egy-kettő biztosan kapható lesz itthon is nyártól, méghozzá 8 és 15 ezer forint közötti árakon.

Ennek megfelőlen természetesen tudásban nem fognak az élen járni, főként az alapfunkciók lesznek a lényegesek. Az összes adat, specifikáció még várat magára, ám azt tudjuk, hogy FM rádió került mindegyikbe. Kettő típus kapott kamerát is: a WX290 és a WX295. Ezek nagyjából ugyanazt tudják, csak külsőben különböznek: az egyik kinyitható, a másik pedig a hagyományos “candybar”, azaz egy tömbből álló forma.

 
Olcsó mobilok a láthatáron Olcsó mobilok a láthatáron Olcsó mobilok a láthatáron
WX161  WX181  WX265
 
Ha valaki zenét is akar hallgatni az alaptelefonon, akkor a WX260 vagy WX265 jöhet számításba, ezekben van ugyanis MP3 lejátszó, és a memóriájukat is lehet bővíteni 2 gigabájtig, külön microSD memóriakártyával.
 
A WX181-en konferenciahívást is lehet bonyolítani öt hívóval. Ebben a telefonban, és a WX161-ben is tudja az RDS funkciót a rádió, ez azt jelenti, hogy kiírja az éppen hallgatott rádióállomás, azon belül is pedig az éppen szóló dal adatait – már ha a rádió erre lehetőséget nyújt. 
 
 
Olcsó mobilok a láthatáron
 
Olcsó mobilok a láthatáron
 
Olcsó mobilok a láthatáron
 WX260  WX295  WX290

 

Zseblámpa funkciót több is kapott a fenti modellek közül. Ez elsőre mosolyra adhat okot, de hát tegye fel az a kezét, aki nem próbált még a mobilja fényénél eligazodni egy idegen mosdóban., ahol kiégett a lámpa… vagy csak simán megkeresni a kulcsát valami sötét helyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top